BBP YİK Başkanı Öznur: Yönümüz Saray değildir

BBP YİK Başkanı Öznur: Yönümüz Saray değildir
Genel Merkezin tutumuna tepki gösteren BBP Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hakkı Öznur, "bizim yönümüz Saray değil, Taceddin Dergahı'dır" dedi.

BBP Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hakkı Öznur “16 Nisan Referandumu ve Türkiye” etkinlikte AKP’ye çok sert tepki gösterdi.  Öznur yaptığı konuşmada, “AKP’nin parti devleti kuruyor, ülkeyi otoriter rejime sürüklüyor” ifadelerini kullandı. Seçime şaibe karıştığını iddia eden Öznur, “Alperenler, Ülkücüler parti devletine ‘hayır’ diyerek tarihi bir duruş ortaya koydular” dedi.    

İşte Öznur’un konuşmasından öne çıkanlar:

YÖNÜMÜZ “SARAY” DEĞİL TACEDDİN DERGAHIDIR!

Alperenler, Ülkücüler parti devletine “hayır” dediler; hayır demeye de devam edecekler. Alperenlerin yönü, istikameti çizgisidir bellidir. Bizim yönümüz saray, saraylar, köşkler değil, Taceddin Dergahıdır. Biz saraya muktedirlere bakarak hareket edenlerden değil, ilkelerine ve ülkülerine bakarak hareket eden Alperen, Ülkücü kadrolarız.

Hukukun “h”sının kalmadığı bir dönemdeyiz. Alperen kadrolar her türlü hukuksuzluğun ve vesayetçiliğin karşısındadır.

Milli ve yerli bir hareket olan ülkücü hareket demokrasinin yanında yer almıştır. Milliyetçi-ülkücü camia kahir ekseriyetle otoriterizme, BAAS zihniyetli sözde anayasaya “hayır” demiştir.

ÜLKÜCÜ CAMİA “TEK ADAM” “TEK PARTİ” ZİHNİYETİNE  HAYIR DEMİŞTİR  

Milliyetçi – Ülkücü camia, “Hayır” duruşu ile tarih yazmıştır. Parti devletine, saray oligarşisine en net ve dik duruş Alperenlerden, Ülkücülerden, Türk milliyetçilerinden gelmiştir.

Biz ülkücüler, nasıl faşist 12 Eylül cunta anayasasına karşı çıkıp “hayır” dediysek bugünde zihniyet olarak, otoriter sistem zihniyetli yeni anayasaya “hayır” dedik ve doğru bir karar verdik.

ORTADA “ZAFER” YOK!

1946 seçimleri gibi, 2017 referandumu da aynı şekilde lekelenmiştir. 16 Nisan Türk siyasi tarihine kapkara bir gün olarak geçmiştir. Bu referandum her yönüyle tartışmalıdır.

Seçim sonucunu tartışmanın saygısızlık anlamına geleceğini savunanlar, hileli şaibeli seçimi savunarak esas milli iradeye saygısızlık etmektedirler.  

Aradaki fark sadece bir puan. Ortada bir zaferin olduğu söylenemez. Devletin bütün imkanları ile elde edilen bir puanlık farka zafer denilebilir mi?

İlgili Haberler