Behzat Ç yeniden başlıyor mu? Hangi oyuncular kadroda olacak?

Behzat Ç yeniden başlıyor mu? Hangi oyuncular kadroda olacak?
Bir dönem ekranları kasıp kavuran Behzat Ç yeniden ekranlara mı dönüyor? Dizide Hayalet karekterini canlandıran İnanç Konuk sosyal medyadan yaptığı paylaşımla ortalığı salladı. Peki dizide kimler var? Hangi kanalda yayınlanacak işte detaylar.

Yayınlandığı döneme damgasını vuran Behzat Ç. dizisi son zamanlarda yeniden çekileceği hatta Netflix'te yayınlanacağı iddiaları ile gündeme geliyordu. Behzat'a hayat veren Erdal Beşikçioğlu'nun ve Harun karakterine hayat veren Fatih Artman'ın kesin olarak kadroda yer alacağı Behzat Ç.'nin Netflix'le ekranlara döneceği bomba etkisi yaratmıştı.

HAYALET DUYURDU SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Sözleşme imzalandı! Ekip işlerinin hepsini teker teker bitirip dönüyormuş gibi görünüyor. Behzat Ç. Harun gibi karakterler hazırda beklerken Hayalet karakterini canlandıran İnanç Konuk Vurgun dizisinin kadrosundan dizi final yapınca ayrıldı ve Netflix'le Behzat Ç. sözleşmesini imzaladı.

SEDA BAKAN DİZİDE HAMİLE KARAKTERİ İLE DEVAM EDECEK

Seda Bakan'ın hamileliği sebebiyle, dizide Harun karakterinden hamile olarak devam edeceği ve dizi çekimleri tamamlanınca doğuma gideceği söyleniyor. Dizinin hayranları Harun'unun baba olma heyecanını izleyecek. Behzat Ç. çekimlerine gelecek günlerde başlanacak ve ilk çekim gününü Netflix duyuracak.