beIN Sports 1 canlı izle! Trabzonspor Fenerbahçe şifresiz Lig TV canlı maç izle

beIN Sports 1 canlı izle! Trabzonspor Fenerbahçe şifresiz Lig TV canlı maç izle
beIN Sports 1 canlı izle! Trabzonspor Fenerbahçe maçı canlı yayın ile kesintisiz olarak beIN Sports 1 kanalında. Digiturk yani eski Lig TV aboneleri Trabzonspor Fenerbahçe maçını şifresiz izle için link arayışında. İşte, TS FB maçı beIN Sports 1 canlı izle! 

beIN Sports 1 şifresiz canlı izle! Süper Lig 9. hafta maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe takımları karşı karşıya geliyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Kayserispor’u 2-1 ile geçerek kötü gidişe son veren ancak henüz mağlubiyet yüzü görmeyen Trabzonspor, üst üste 3 haftadır aynı skorlarla 2-1 galip gelen Fenerbahçe karşısında zirveye yerleşmek için galibiyet arıyor.

Trabzonspor Fenerbahçe Maçı Ne Zaman?

Medical Park Stadyumu’nda 17 Ekim 2021 Pazar günü saat 19.00’da başlayacak olan Trabzonspor Fenerbahçe maçı beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Abdullah Avcı yönetiminde Konyaspor ile beraber Süper Lig’in tek namağlup takımı olan Trabzonspor; Konyaspor ve Alanyaspor maçlarında kaybettiği 4 puan sonunda geçen hafta Kayserispor’u deplasmanda 2-1 devirerek topladığı 18 puanla 2. sırada yer aldı.

Başakşehir’e karşı 2-0 yenildikten sonra aynı skorlarla deplasmanda Hatayspor’u, sahasında ise Giresunspor ve Kasımpaşa’yı 2-1 ile geçen Fenerbahçe topladığı 19 puanla zirvede yer almayı başardı.

Şu ana kadar her iki takım arasında oynanan maçlarda Fenerbahçe’nin rakibi Trabzonspor’a 50-41 üstünlüğü bulunuyor. Geçen sezon ligde oynanan maçları Fenerbahçe 3-1 ve 1-0 kazanmıştı.

Trabzonspor Fenerbahçe Maçı Şifresiz Hangi Kanalda?

Digiturk aboneleri diledikleri takdirde Trabzonspor Fenerbahçe maçını beIN CONNECT platformundan şifresiz olarak canlı izleyebilirler.

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Edgar, Hugo, Denswil, Berat, Abdülkadir Ömür, Bakasetas, Gervinho, Nwakaeme, Djaniny

Fenerbahçe: Altay, Min-Jae Kim, Szalai, Novak, Osayi-Samuel, Gustavo, Crespo, Ferdi, Mesut, Valencia, Rossi.