beIN Sports'tan Fenerbahçe'ye açık tehdit. Digiturk müdürü Rashed Al-Marri’den kavgada söylenmeyecek sözler

beIN Sports'tan Fenerbahçe'ye açık tehdit. Digiturk müdürü Rashed Al-Marri’den kavgada söylenmeyecek sözler
Spor Toto Süper Lig'in yayıncısı olan Digitürk'ün spordan sorumlusu Grup Başkanı Rashed Al-Marri, kulüplerden başkanlara, kendilerinin aramansına kadar birçok konuya açıklık getirdi. Al-Marri, Fenerbahçe Kulübü'nün yayıncı kuruluşla ilgili tutumuna dair, "Fanatik Fenerbahçelilerin olduğunun farkındayız. Biz bir iki hafta bekleyelim dedik. Ama bir noktadan sonra siz bizim logomuzu illegal şekilde kullanırsanız bu problem olur. Londra'daki hukuk kanadımız bu işe el koyabilir." ifadelerini kullandı.

Sözcü Gazetesinin internet sitesinde yer alan habere göre, kısa bir süre önce Digiturk Spordan Sorumlu Grup Başkanı görevine getirilen Rashed Al-Marri, Sözcü Gazetesi''ne yaptığı ziyarette Süper Lig''in gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. 

"LOGOMUZU KULLANIRSANIZ PROBLEM OLUR"

Al-Marri, Fenerbahçeli futbolcuların maç sonunda giydikleri tişörtlerle ilgili olarak, "Biz bir iki hafta bekleyelim dedik. Ama bir noktadan sonra siz bizim logomuzu illegal şekilde kullanırsanız bu problem olur. Tişörtleri çıkarın, ne söylemek istiyorsanız söyleyin hiçbir problem yok. Bazı şeylerin ihlalini yapmayalım artık. Yüzde yüz olmasa da bazı şeyleri aştığımızı düşünüyorum." dedi.

"BOYKOT KAMPANYASI SİZİ SIKINTIYA DÜŞÜRÜR"

Marri, "Kimse şirketimizden birinin kovulmasını isteyemez. Tehdit ettiğiniz boykot kampanyası sizi sıkıntıya düşürür, parayı kesersek size gelecek para azalmış olur." ifadelerini kullandı.

ALİ KOÇ: "GEREKİRSE BOYKOT KAMPANYASINA GİDECEĞİZ"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Erzurumspor galibiyetinin ardından önemli açıklamalarda bulunarak, “Taraftarlarımıza sesleniyorum, hazır olun. Gerekirse decoder boykot kampanyasına da gideceğiz. Futbol tarihinin en ağır kampanyası olur bu. Fenerbahçe''nin ne olduğunu demek bilmiyorsunuz. Hodri meydan” demişti.

"MAÇLAR MEDYADA OYNANIYOR"

Maçların çoğunun stadyumlarda oynanmadığını ifade eden Al-Marri, "Maçlar medyada oynanıyor. Bence asıl problem bu. Gizli ajandaları, farklı hedefleri, algılarını ekrana yansıtmak yerine biz oturup futbol konuşuyoruz. Yorumcularımız analitik şekilde futbol konuşuyor." diye konuştu.

"BAŞKANLAR BİZİ ARIYOR"

Digiturk Spordan Sorumlu Grup Başkanı Marri, "Kulüp başkanı bizi arayıp ‘Niye bu faul pozisyonunu vermediniz'' diyor. Belki o, pozisyon için önemli olabilir ama benim izleyicilerim için değil. Futbol idarecisi olmakla taraftar olmak arasına set çekmek lazım. Herkesi dinledik ve yeni bir kural tablosu oluşturduk. Prosedürleri uygulayıp insan etkisini aza indirmeye çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

"KİMİN ŞAMPİYON OLDUĞU BİZİ İLGİLENDİRMEZ"

Eğer büyük takımlar iyi olursa iyi bir ligimiz olur diyen Grup Başkanı Marri, "Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor''un iyi olması. Eğer bu takımlar iyi olursa iyi bir ligimiz olur. Günün sonunda bu dört takım ya da başka birinin şampiyon olması bizi ilgilendirmez." şeklinde konuştu.

Galatasaray Kulübü Futbol A Takım Medya Koordinatörü görevinden istifa edip BeIN Sports''ta göreve başlayan Hande Sümertaş ile ilgili açıklamalarda da bulunan Digiturk yöneticisi, "Hande Sümertaş kamera açısıyla, reji odasının ne olduğunu bile bilmiyor. Onun sadece spor içeriklerinin alımıyla ilgili bir görevi var. Bizim objektif olmama gibi bir durumumuz asla olamaz. Bir yandan da benim sunucuma, muhabirime günaşırı baskı yapamazsınız. Benim basın özgürlüğümü elimden almaya çalışıyorsunuz." diyerek sözlerine son verdi.