Bekçilik sınav sonuçları açıklandı mı? Sonuçlar ne zaman açıklanacak

Bekçilik sınav sonuçları açıklandı mı? Sonuçlar ne zaman açıklanacak
Bekçilik sınavına başvuran binlerce kişi sınav sonuçları açıklandı mı açıklanmadı mı sorusuna cevap arıyor. Heyecanlı bekleyiş sürüyor. Peki Bekçilik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Ayrıntılar haberimizde...

Bekçilik sınav sonuçları açıklandı mı? Sonuçlar ne zaman açıklanacak

Bekçilik sınav sonucu açıklandı. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilecek bekçileri belirlemek için 20 Ekim'de yapılan 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınav sonuçları açıklandı mı açıklanmadı mı sorusu gündemde merak konusu oldu. Buna göre bekçilik yazılı sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Bekçilik sınav sonuçları nasıl hesaplanır? Tüm merak ettikleriniz haber sitemizde. 

BEKÇİLİK SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI, NE ZAMAN AÇIKLANACAK

Bekçilik sınav sonuçları henüz açıklanmadı ama ne zaman açıklanacağı belli oldu. Polis Akademisi konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: Sınav sonuçları 26 Ekim 2018 tarihinde açıklanacak olup, sınav sonuçlarına yapılacak itirazlar 30 Ekim 2018 tarihi saat 17.00‘a kadar aynı usullerle yapılacaktır.

yemin.jpg

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

BEKÇİLİK SINAV SONUÇLARI NASIL HESAPLANIR?

Bekçilik sınavına giren binlerce kişinin merak ettiği konulardan bir diğeri de sınav sonuçları nasıl hesaplanıyor oldu. Sınav sonuçları şu şekilde hesaplanır: Değerlendirme 100 (yüz) tam puan üzerinden yapılacak olup doğru cevaplar dikkate alınarak 50 (elli) ve üzerinde puan alanlar başarılı sayılacaktır. Her soru eşit puan ağırlığına sahiptir. Başarı puanı hesaplamasında [Puan = (Doğru Sayısı / Soru Sayısı) x 100] formülü kullanılacaktır. Yanlış cevaplar doğru cevapları etkilemeyecektir.

BEKÇİLİK SINAV SONUCU VE PARKUR BİLGİLERİ İÇİN TIKLA

BEKÇİLİK SINAV SONUCU AÇIKLANDI

Milli Eğitim Bakanlığı ve Polis Akademisi Başkanlığı binlerce kişi tarafından başvurulan Bekçilik sınav sonucunu açıkladı. Bekçilik sınav sonucunu haber sitemizde yer alan bilgilere sorgulayabilirsiniz. Sınav sonuçlarını ve adayların sonraki aşamada karşılaşacakları parkur detayları haberimizde yer almaktadır. Sınavda 20 Türkçe, 15'er Sosyal , Fen, Hayat Bilgisi ve Matematik, 20 Genel Kültür sorusuna cevap veren adaylar arasından 50 ve üzeri puan alanlar, sonraki aşamaya katılma hakkını elde edecek. Bekçi adayı sınav sonuçları MEB'in sitesinden ve Polis Akademisi Başkanlığı'nın internet sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz. Bu sınavın itirazları 30 Ekim Salı günü saat 17.00'a kadar devam edecek.