Bekçilik sözlü mülakat sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Bekçilik sözlü mülakat sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?
Polis Akademisi tarafından Ekim ayında düzenlenen sözlü mülakat sınavına giren bekçi adayları, sonuçların açıklanmasını bekliyor. Peki, bekçilik sözlü mülakat sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Polis Akademisi Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği çarşı ve mahalle bekçisi sınavlarına binlerce genç girdi. Yapılan sözlü mülakatlara katılan bekçi adayları, heyecanla sonuçların açıklanmasını bekliyor. Mülakatların üzerinden iki ayı aşkın süre geçmesine rağmen sonuçlar açıklanmayınca Polis Akademisi'nin resmi sitesine ziyaretçi akını yaşandı. Peki, Bekçilik sözlü mülakat sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? Detaylar haberimizde…

12 Ekim Cumartesi günü sona eren bekçilik mülakat sonuçlarının bu hafta açıklanması bekleniyordu. Yaşanan gecikme nedeniyle Polis Akademisi'nden bir açıklama yapılmazken, sonuçların bu hafta sonuna kadar açıklaması bekleniyor. Bekçilik sözlü mülakat sonuçları Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayınlanacak.

BEKÇİ MAAŞI NE KADAR?

Memur maaşlarına 2020 yılından itibaren geçerli olmak üzere yapılan yüzde 4+4 zam sonrasında, yeni yılın ilk yarısında lise mezunu bir bekçi 4.063 TL, lisans mezunu bir bekçi ise 4.164 ile 4.576 TL arasında maaş alacak.