Bekir Ağırdır: “İktidar bloku seçmeni rahatsız”

Bekir Ağırdır: “İktidar bloku seçmeni rahatsız”
KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır 31 Mart seçimlerine dair açıklamasında, iktidar bloku seçmeninin durumdan rahatsız olduğunu, partilerini sorgulamaya başladığını söyledi.

Yerel seçimler 31 Mart’ta bitmesine rağmen hala tartışmaları devam ediyor. KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır, 31 Mart yerel seçimlerindeki iktidar blokuna dair değerlendirmelerde bulundu.

Ağırdır değerlendirmesinde, İktidar bloku seçmeninin rahatsız olduğunu, partilerini sorgulamaya başladığını, sıkıntısını sandığa gitmeyerek gösterdiği ama hâlâ muhalefet blokuna geçmekte tereddütlü olduğunu söyledi.

Bekir Ağırdır değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı:

OYLAR ARASINDA BİR FARKLILIK VAR”

“31 Mart yerel seçimlerinin geçici sonuçları üzerinden oluşan tabloya genel ülke sayıları üzerinden bakıldığında belediye başkanlıkları için verilen oylar ile yerel meclisler için verilen oylar arasında bir farklılık var.”

“İKTİDAR BLOKU SEÇMENİNİN RAHATSIZ”

“İktidar bloku seçmeninin rahatsız olduğu, partilerini sorgulamaya başladığı, sıkıntısını sandığa gitmeyerek gösterdiği ama hâlâ muhalefet blokuna geçmekte tereddütlü olduğunu gösteriyor. Bir bakıma hala iki blok arasında geçişin çok küçük oranda kaldığını, hatta olmadığını gösteriyor.”