Belediye önünde kendini yakmaya çalıştı

Belediye önünde kendini yakmaya çalıştı
Bursa'da Gemlik Belediye binası önüne gelen ve daha önceden belediyede temizlik işçisi olduğu öğrenilen Özgür Karcı, kadroya alınmadığı için kendisini yakmak istedi.

Gemlik Belediyesi önüne belediyenin iş kıyafetleri ile gelen Özgür Karcı (35), elindeki benzin dolu bidonu üzerine boşalttı, diğer elindeki çakmakla da kendisini yakmak istediğini belirtti. Kendisine iş sözü verildiğini ancak işe alınmadığını iddia eden Karcı, “Ben namusumla çalışmak istedim, çocuklarıma ekmek götürmekti tek terdim. Ancak Gemlik Belediyesi bana söz vermesine rağmen beni işe almadı. Ne yapayım abi çalayım mı, hırsızlık mı yapayım bunu mu istiyorlar benden.” diyerek haykırdı. Güvenlik ekipleri tarafından etkisiz hale getirilen Karcı, ifadesi alınmak üzere Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

AKP GEMLİK BELEDİYESİ’NE YENİ ADAY GÖSTERDİ

Öte yandan 2014 Mahalli İdare seçimlerinde AKP yüzde 38,9 oy oranıyla, Gemlik’te birinci parti olarak çıkmıştı. AKP Genel Merkezi, mevcut başkan Refik Yılmaz’ın yerine, önümüzdeki yerel seçimlerde Berkay Bulut’u aday olarak açıkladı.