Belhanda'dan yıllar sonra gelen itiraf: Fatih Terim beni öldürecekti!

Belhanda'dan yıllar sonra gelen itiraf: Fatih Terim beni öldürecekti!
Adana Demirsporlu Belhanda, Galatasaray'da oynadığı yıllarda yaşadıklarını anlatırken, çarpıcı açıklamalar yaptı

Adana Demirsporlu Younes Belhanda, Galatasaray''da oynadığı yıllarla ilgili konuşurken, çarpıcı bir itirafta da bulundu.

Belhanda Vole''ye yaptığı açıklamada önce Adana Demirspor''a transfer sürecini anlattı ve "Adana Demirspor kariyer başlangıcım Murat Sancak''ın evime gelmesiyle başladı. Kendisini bana Adana Demirspor''un projelerinden bahsetti ve ben de kendisine inanarak buraya geldim. Geçen seneyi iyi geçirdiğimizi söyleyebilirim. Güzel, başarılı bir sezon oldu. Daha iyi de bitirebilirdik, belki Avrupa Ligi''ne gidebilirdik. Zamanla daha iyi olacağımıza inanıyorum bu sene daha iyi bir performans göstereceğimizi, yıl yıl performansımızın artacağına inanıyorum" dedi.

Galatasaray''da 4 yıl geçirdiğini belirten Belhanda, "Kulübe gerçekten yürekten bağlıydım. O geçirdiğim 3 ay anlatmak açısından çok zordu benim için. Fakat yapabileceğim bir şey yoktu, 3 ay boyunca oturup, üzülemezdim. Başka bir proje geldiğinde az önce de belirttiğim gibi başkanımız evime geldi. Projeden bahsetti, inandım ve Adana Demirspor''la imzaladım. Galatasaray''a asla kırgın değilim, Galatasaray benim ailem. Orada sadece tek bir kişiyle problem yaşadım. Aslında bu çok kişisel bir konu onun için çok fazla da konuşmak istemiyorum. Dediğim gibi bir problem yaşandı ben de bunun üzerine FIFA''ya başvurdum. Bunun parayla veya hiçbir şeyle bağlantısı yoktu. Bu sadece kendisinin bunu yapmaya hakkı olmadığını göstermek için yaptığım bir hareketti. Zaten sonrasında da attığım tweet gerçi burada da bir bahane olduğuna inanıyorum. Sene boyunca olan olaylar sonrasında tek bir kusur bulmak zorundaydı ve bunu buldu olarak düşünüyorum. Şimdi Galatasaray''ın sahasına gittiğimizde bana teşekkür ediyorlar saha ve zemin için. Böyle bir katkım olmuş oldu" ifadelerini kullandı.

Younes Belhanda, sahada olduğu derbilerde Galatasaray''ın Fenerbahçe''ye kaybetmediğinin hatırlatılması üzerine, "Bu tarz özel maçlarda ayrı bir konsantrasyona ihtiyacınız olmuyor. Direkt adrenalin zaten size o sahada yapmanız gerekeni yaptırıyor" açıklamasını yaptı.

Derbilerde unutamadığı bir anı anlatan Younes Belhanda, "Fenerbahçe karşısında 20 sene sonra gelen galibiyet bizim için gerçekten çok önemliydi. Oyundan çıkarken kırmızı kart gördüm. Rakibim Deniz Türüç de kırmızı kart yemişti gerçi daha sonrasında. O sırada Fatih Terim''i gördüm. Fatih Terim beni öldürecekti. Ama o maçın sonunda kazanmamız ve o soyunma odasındaki mutluluğumuzu unutamayacağım" dedi.

İlgili Haberler