Belhanda, Onyekuru ve Ndaye’nin menajerinden transfer açıklaması

Belhanda, Onyekuru ve Ndaye’nin menajerinden transfer açıklaması
Galatasaray’da takımdan ayrılması muhtemel isimlerden Ndiaye, Onyekuru ve Belhanda’nın menajeri yıldız oyuncuların son durumu hakkında konuştu. William D'Avila yaptığı açıklamada Belhanda için Suudi Arabistan ve İspanya’dan tekliflerin olduğunu söyledi.

Galatasaray’ın kilit isimlerinden Badou Ndiaye, Henry Onyekuru, Younes Belhanda'nın temsil haklarını elinde bulunduran William D'Avila, bu oyuncuların durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

DW Sports Managament'ın sahibi olan menajer, “Belhanda şu anda Galatasaray'da mutlu ancak biz önümüzdeki günlerde ne olacağını bilmiyoruz. Monaco hâlâ onunla ilgileniyor. Suudi Arabistan'da Al Hilal ve Al İttihad transfer etmeyi çok istiyor. İspanya La Liga'da oynamak gibi bir hayali var. Ne olacak, göreceğiz” dedi.

‘UMARIM KALIRLAR'

“UMARIM Galatasaray'da kalır ve üst üste üçüncü şampiyonluğa yardımcı olur. Bazı oyuncuların gönderilmesi zorunluluk ama Belhanda ilk sırada yer almıyor. Resmi bir teklif şu anda yok” şeklinde konuşan D'Avila, Onyekuru için de “Valencia, Sevilla ve Real Betis tekliflerini sundu. Bir de Espanyol var. Ancak durumu netleşmedi. Galatasaray'da çok mutlu. Kalması için görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Everton, Galatasaray'da kalmasına sıcak bakıyor. O da Galatasaray'da kalmak istiyor” ifadelerini kullandı.