Benim Adım Cemil’den haber geldi… Besin yetersizliğinden hastanedeydi… Ah be Cemil abi

Benim Adım Cemil’den haber geldi… Besin yetersizliğinden hastanedeydi… Ah be Cemil abi
İzmir’de hastaneye kaldırılan Türk dizi tarihinin en önemli yapımları arasında yer alan Bizimkiler dizisinin Cemil’i Uğurtan Sayıner, taburcu oldu.

1989-2002 yılları arasında yayınlanan ve Türk televizyonuna damga vuran 'Bizimkiler' dizisinde Cemil karakterine hayat veren Uğurtan Sayıner, yaşamını sürdürdüğü İzmir'de yaşlılığa bağlı sebeplerden dolayı hastaneye kaldırılmıştı.

Çeşitli sağlık sorunları yaşayan ve Eşrefpaşa Hastanesi’nde tedavisi uzun bir süredir devam ederken Bizimkiler dizisinin Cemil’i Uğurtan Sayıner, bugün taburcu oldu. Sayıner 26 günlük tedavinin ardından taburcu edilirken “Bundan sonra her şey güzel, sıhhatli olsun. Dostluklardan vazgeçmeyelim. Güzel yaşayalım” dedi.

5f4d01820f25441d442cbe07.jpg

Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Serdar Pedükcoşkun Sayıner’in genel durumunun daha iyi olduğunu söyleyerek “Uğurtan Bey geldiğinde genel metobolizma bozukluğu ve düşkünlük hali vardı. Nörolojik sorunlar ve buna bağlı beslenme bozuklukları birlikte seyrediyordu. Multidisipliner bir yaklaşımla tedavi başlattık. Nöroloji, dâhiliye, kardiyoloji kliniklerimizin, yoğun bakım uzmanlarımızın emeği var” dedi.

5f4d01800f25441d442cbe01.jpg

İlgili Haberler