Benim Hayatım 2. bölüm fragmanı izle

Benim Hayatım 2. bölüm fragmanı izle
Benim Hayatım 2. bölüm fragmanı izlemek için dizi yakından takip edenler arayışta. 31 Ekim akşamında Star TV ekranlarında yayınlanan son bölümde esrarengiz yabancı Aras merak uyandırır. Peki, Benim Hayatım 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Benim Hayatım dizisi 1. son bölüm ile 31 Ekim akşamında Star TV ekranlarında. Başrollerinde Nilsu Berfin Aktaş ile Genco Özak’ın oynadığı Benim Hayatım 1. son bölümde; Hayalleri için babası Ökkeş’le İstanbul’a gelen Hayat, Harisoğlu Holding’in moda yarışmasına katılır.

Holding sahibi Yılmaz, babasının eski düşmanı çıkınca, kendini bir intikam çemberinin içinde bulur. Büyük bir aile olmak isteyen Yılmaz’ın beklenmedik evlilik teklifi herkes üzerinde bomba etkisi yaratacaktır.

“Benim Hayatım”, hayatın tüm zorluklarına rağmen ailesiyle beraber hayallerini gerçekleştirmek için İstanbul’a taşınan bir kızın hikayesini anlatacak.

“Benim Hayatım”ın oyuncu kadrosunda ise; Nilsu Berfin Aktaş, Genco Özak, Savaş Özdemir, Uğur Çavuşoğlu, Nilüfer Açıkalın, Ali Burak Ceylan, Aleyna Solaker, Öykü Çelik, Zeynep Kumral, Önder Açıkbaş, Koray Şahinbaş, Pelin Uluksar, Hira Koyuncuoğlu ve Belgin Şimşek gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.