Berdan Mardini: 10 yıl evli kaldım 9 yıl aldatılmışım

Berdan Mardini: 10 yıl evli kaldım 9 yıl aldatılmışım
Berdan Mardani eski karısıyla ilgili yaptığı açıklamalarla şoke etti. Mardini iddiasında eski karısı tarafından defalarca kez aldatıldığını söyleyerek Fatoş Yelliler'in otel odalarında başka adamlarla olduğunu sözlerine ekledi.

 

Geçen yıl boşanma sürecinde yaşadıklarıyla uzun süre konuşulan Berdan Mardini, eski eşi Fatoş Yelliler ile ilgili iddialarda bulundu ve bu konu hakkında son kez konuştuğunu söyledi.

Türkücü Berdan Mardini, iki çocuğunun annesi olan Fatoş Yelliler hakkında şoke eden sözler söyledi. Geçen yıl boşandığı eşi Fatoş Yelliler tarafından defalarca kez aldatıldığını iddia eden Berdan Mardini eski karısını yerden yere vurdu.

Hangi erkeğin aklına karısının aldattığı gelir ki? Hele anne olan bir kadının... Kafasına peruklar takıp, gece kulüplerinde gezeceğini hiç düşünmezdim. İş için Bodrum''a gitmiştim, döndüğümde evde yoktu. Çocuklar da ağlamaya başladı. Telefonla arıyorum eve gel diye. Gelmedi, telefonu da kapattı. Meğer gece kulübünde eğleniyormuş. Sabaha kadar açmadı telefonunu. O gün şüphelendim. Ertesi gün boşanma davası açtım. Beni sırtımdan bıçakladı desem yeridir.

 

Çocuklarım annelerini görmek istemiyor. Çocukların anneleriyle yatılı kalmaması için açtığım davada annelerini gördükleri anda ağlamaya başladılar. Bu duruma tüm mahkeme salonu şahit oldu. Pedagog bu durumu rapor olarak yazdı. Mahkeme de beni haklı buldu. Evliliğimiz boyunca da çocuklarla hiç ilgilenmedi. Velayetin bana verilmesini de kabul etti.

 

Çocuklar annelerini görmek İstemiyorlar. O kadar çok şeye şahit olmuşlar ki. "Çocuklarımla tatile gidiyorum" diyor ama otelde bir odada evlatlarımı tek başına bırakıp, yan odada başka adamlarla buluşmuş, uyuşturucu almış. Her şey belgeli. Peruklar takıp, çocuklara fotoğraf çektiriyormuş. "Babanız ararsa annem uyuyor" diye söyletip, dışarıya gidiyormuş. Bu mu annelik? Her kadın anne değildir.

Beni defalarca aldattığını evlatlarım da biliyor. 10 yıl evli kaldım, meğer 9 yılı aldatılmışım. Boşandıktan sonra evde eşyalarının arasından neler neler çıktı. Mektuplar, parfümlü tişörtler buldum. Sevgililik cüzdanı bile yapmış adamlarla. Evde dolmalar, börekler yapıp sevgililerine götürmüş. Böyle bir kadına çocuklarımı nasıl göstereyim? Zaten anneyi her gördüklerinde travma yaşıyor evlatlarım.

 

 

 

İlgili Haberler