Bergen'i oynayacak isim belli oldu

Bergen'i oynayacak isim belli oldu
Bergen’in hayatının anlatılacağı filmde, Bergen’i canlandıracak olan oyuncu belli oldu. Serenay Sarıkaya'nın ayrılığının ardından beklenen yapımda 'Masumlar Apartmanı'nın yıldızı yer alacak.

"Acıların Kadını" olarak anılan ve önce yüzüne kezzap atılan ve sonrasında öldürülen Bergen''in hayatı film oluyor. Gelecek sene beyaz perdede olacak olan filmin başrol oyuncusu da netleşti. 

Arabesk sanatçı Bergen’in hayatını konu alacak filmde Bergen''i Serenay Sarıkaya''nın oynayacağı açıklanmıştı.

Yoğun iş temposundan dolayı Bergen filminden ayrılmak zorunda kalan Serenay Sarıkaya, Instagram hesabından ayrılık açıklaması yapmıştı.

"Kısa bir süre önce tarafıma iletilmiş olan yeni çekim takvimi, önceden belirli olan iş takvimimle çakıştığı için Bergen filminde olamayacağımı yapımcılarımızla paylaşmıştım, sizlerle de paylaşmak istedim. Tüm Bergen filmi ailesine bu yolculuklarında başarılar dilerim" demişti.

DEMET EVGAR''IN İSMİ GEÇİRİLDİ 

Sonrasında ise rol için Demet Evgar''ın ismi geçmişti.

 ''Alev Alev'' dizisinde yer alan Evgar''ın projeyi kabul etmediği ortaya çıktı. Evgar''ın çalışma programının yoğun olmasından ötürü filmde yer almak istemediği öğrenildi.

FARAH, YENİ BAŞROL OLDU

Son olarak Masumlar Apartmanı''nda İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah, Bergen''i canlandıracak. Sabırsızlıkla beklenen yapımda ''Masumlar Apartmanı''nın yıldızı yer alacak. 

Müjdeli haberi Twitter hesabından veren oyuncu, Bergen''in fotoğrafını paylaşarak "Bergen 02.22" notunu yazdı.

Pandemi nedeniyle çekimleri birçok kez ertelenen ''Bergen'' filminin ekibi ve oyuncuları son karar olarak 20 Eylül''de sete çıkıyor.

 

ÜNLÜ İSİMLER TEBRİK ETTİ

Farah Zeynep Abdullah paylaşımına yorum yapan Nilgün Belgün "Çok güzel haber" dedi. Cem Davran ise "Güzel, yolun açık olsun" yorumunu yazdı.

1989''da kocası Halis Serbes tarafından öldürülen Bergen''in hayatını konu alan filmin hazırlığı 3 yıldır devam ediyor. Çeşitli sebeplerden dolayı 4 kez ertelenen filmin çekimlerine 20 Eylül 2021''de başlanacak.

Bergen''in ailesi de "Filmi sabırsızlıkla bekliyoruz. Senaryoyu okuduk, her şeyi onayladık" dedi.

 

 

İlgili Haberler