Berna Keklikler Yasak Elma'ya katılıyor mu?

Berna Keklikler Yasak Elma'ya katılıyor mu?
Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Yasak Elma kadrosuna sürpriz bir transfer yaptı. Survivor ve Gözaltı yarışmalarında bulunan Berna Kekliker Yasak elma kadrosuna katıldığını duyurdu. Peki Berna Kekliker kimdir? İşte detaylar...

TV8 ekranlarında yayınlanan Gözaltı ve Survivor'a katılan Berna Keklikler, sosyal medya hesabından FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma'nın kadrosuna dahil olduğunu açıkladı. Berna Keklikler, başrollerini Şevval Sam, Talat Bulut ve Eda Ece'nin paylaştığı Yasak Elma dizisine dahil oldu.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLADI

Sosyal medya hesabında setten fotoğraf paylaşan Keklikler, "Seti ziyarete gelmedim. Dizide oynayacağım, sevinebiliriz" diyerek dizinin kadrosuna dahil olduğunu duyurdu.

BERNA KEKLİLER KİMDİR

urvivor’ın çok konuşulan yarışmacılarından olan Berna Keklikler Almanya doğumlu, 3 senedir de İstanbul'da kardeşiyle yaşıyor. Ekonomi eğitimi alan Keklikler, Almanya'da katıldığı güzellik yarışması Miss Turkuaz Germany'iyi kazanmıştı.Fıtness, crunch ve yüzme sporlarıyla ilgilenmekte olan Keklikler, oyunculuk ve modellik de yapıyor Survivor’a katılma sebebini maceracı ve savaşçı ruhu olduğunu ifade eden Berna Keklikler, doğaya çok düşkün olduğunu ve ada şartlarına kolayca uyum sağlayacağını söylemişti.Berna Keklikler 28 yaşında Survivor 2017’de Gönüllüler takımının en dikkat çeken yarışmacılarından olan Bernan Kekliker 25 Şubat 1989 doğumlu. Almanya'da büyüyen Berna Keklikler modellik yapıyor. Almanya'da düzenlenen Miss Turkuaz Germany güzellik yarışmasını kazanan Survivor Berna Keklikler, 1,76 boyundaki Berna Keklikler 61 kilo. Balık burcu olan Berna Keklikler, Göz6 yarışmasında gergin yapısı ve diğer yarışmacılarla yaşadığı tartışmalarla dikkat çekmişti.