Berna Laçin'den Ahmet Hakan'a olay sözler

Berna Laçin'den Ahmet Hakan'a olay sözler
Berna Laçin, Hürriyet gazetesi genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan'ın "dalga geçin, küçümseyin" sözlerine yanıt verdi.

Oyuncu Berna Laçin'in Elazığ'da 6.8 büyüklüğündeki depremle ilgili paylaşımı tepki çekmişti. Hürriye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü yazısında Berna Laçin'e açılan soruşturma ile ilgili yorumda bulundu.

Berna Laçin hakkında soruşturma başlatılmasını yanlış bulduğunu ifade eden Ahmet Hakan, "Savcılık da hiç işi gücü yokmuş gibi bu saçmalık hakkında soruşturma başlatmış. İyi ama bu saçmalık, herhangi bir soruşturmayı moruşturmayı zerre kadar hak etmiyor ki! Bu saçmalık sadece ve sadece... Dalga geçilmeyi, kınanmayı, ayıplanmayı, küçümsenmeyi hak ediyor... Bir adım ötesini değil. Açmayın şuna soruşturma moruşturma. Açmayın ki... Soruşturma açmanın da bir ciddiyeti olsun yahu!" ifadelerini kullandı.

"SALT ÇAMUR AT YARIŞI"

Berna Laçin Twitter hesabından Ahmet Hakan'a cevap verdi.  "Pes! Böyle bir yalan, böyle bir trolleme, böyle başkalarının lafınla dedikodu üretme çabası!" diyen Laçin, "Böyle aslına bakmadan salt çamur at yarışı ! Böyle bir terbiye yoksunu uslüp! N’oldu! Dün Kızılay’a azıcık laf söyleyince azarlayan çok mu oldu!" sözleriyle yanıt verdi.

berna.JPG

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar