Doğrucu Davut Berna Laçin ortaya çıktı. Attığı tweet binlerce beğeni aldı. Doktorlar oh çekti

Doğrucu Davut Berna Laçin ortaya çıktı. Attığı tweet binlerce beğeni aldı. Doktorlar oh çekti
Oyuncu Berna Laçin’in doktorlara şiddete tepki olarak attığı tweet binlerce beğeni aldı.

Oyuncu Berna Laçin, doktorlara şiddete tepki olarak sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Laçin, “Doktora götürdüğümüzde ceketini ilikleyen dedemin neslinden , hekime sopayla girişen, hakaret eden, suratına tüküren bu edepsizlik nasıl türedi.” dedi.

Utandığını belirten Laçin, “Benim memleketimin insanı böyle değildir , bunlar başka bir şey bunlar insan bile değil! Utanıyorum !” açıklamasında bulundu.

Devamında ise, “Dedem de Devlet memuru emeklisi olarak Devlet Hastanesi’ne giderdi zaten o zaman pek özel de yoktu İzmir’de, halamda çok az. Ben de gidiyorum bu arada Devlet’e ve doktorların çalışma şartlarını ve aldığı ücreti düşünüyorum .” ifadelerini kullandı.

Laçin’in açıklamaları şöyle:

Doktora götürdüğümüzde ceketini ilikleyen dedemin neslinden , hekime sopayla girişen, hakaret eden, suratına tüküren bu edepsizlik nasıl türedi; benim memleketimin insanı böyle değildir , bunlar başka bir şey bunlar insan bile değil! Utanıyorum !

Dedem de Devlet memuru emeklisi olarak Devlet Hastanesi’ne giderdi zaten o zaman pek özel de yoktu İzmir’de , halamda çok az. Ben de gidiyorum bu arada Devlet’e ve doktorların çalışma şartlarını ve aldığı ücreti düşünüyorum .

İlgili Haberler