Beşiktaş'ın Devler Ligi serüveni başlıyor

Beşiktaş'ın Devler Ligi serüveni başlıyor
Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında bu akşam Almanya temsilcisi Borussia Dortmund'u konuk edecek. Saat 19.45'te başlayacak mücadele EXXEN'den canlı yayınlanacak.

Temsilcimiz Beşiktaş''ın, Şampiyonlar Ligi macerası bu akşam başlıyor. Siyah Beyazlılar, kendi evinde Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecek.

Vodafone Park''ta 19:45''te başlayacak karşılaşmayı İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek. Karşılaşma, Exxen dijital platformundan canlı yayınlanacak

BEŞİKTAŞ''TA 3 EKSİK

3 yıllık aranın ardından yeniden Şampiyonlar Ligi''nde boy gösteren Beşiktaş''ta sakatlığı bulunan, Umut Meraş, Domagoj Vida ve Alex Teixeira mücadelede forma giyemeyecek.

Alman ekibinde ise Emre Can, Nico Schulz ve Dan-Axel Zagadou''nun sakatlıkları bulunuyor. 

BEŞİKTAŞ - DORTMUND MUHTEMEL 11''LER:

Borussia Dortmund: Kobel, Meunier, Pongracic, Akanji, Guerreiro, Dahoud, Bellingham, Reus, Brandt, Malen, Haaland

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Montero, N''Sakala, Josef, Ghezzal, Atiba, Pjanic, Larin, Batshuayi

GÖZLER PJANIC VE BATSHUAYI''DE OLACAK

Bu akşam oynanacak karşılaşmada gözler, Beşiktaş''ın bu sezon kadrosuna kattığı yıldız isimler Miralem Pjanic ve Michy Batshuayi''nin üzerinde olacak.

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçında ilk gol sevincini yaşayan Batshuayi ve aynı maçta ilk kez forma giyen Pjanic, yarın oynanacak mücadelede siyah-beyazlı ekibin en önemli kozları arasında yer alıyor.