Beşiktaş liderlik için sahaya çıkıyor

Beşiktaş liderlik için sahaya çıkıyor
Spor Toto Süper Lig’in 29.haftasında Beşiktaş ile Gaziantep FK karşı karşıya gelecek. Üst üste aldığı galibiyetlerle şampiyonluğun favorisi olarak gösterilen Sergen Yalçın’ın öğrencileri kazanma serisini sürdürmek istiyor. Ligde üç maçtır mağlup olmayan Antep ise İstanbul deplasmanında puan ya da puanlar almanın hesaplarını yapıyor. Peki Beşiktaş-Gaziantep FK maçın ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar…

Beşiktaş, Süper Lig’in 29.haftasında Gaziantep’i ağırlıyor. Zorlu mücadeleye dair detayları futbolseverler şimdiden araştırmaya başladı. İşte maça dair tüm detaylar…

Ligin 28. haftasında Yeni Malatyaspor''u 1-0 mağlup eden Beşiktaş, 18 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgiyle 57 puan toplayarak 2. sırada yer alıyor. Gaziantep ise 11 galibiyet, 10 beraberlik, 6 yenilgi ve 43 puanla sıralamanın 7''inci basamağında bulunuyor.

BEŞİKTAŞ - GAZİANTEP FK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Vodafone Park''taki mücadele saat 19.00''da başlayacak. Mücadele, beIN SPORTS 1''den naklen ekranlara gelecek. Maçın skor ve pozisyon takibi ise yenicaggazetesi.com.tr''de olacak.

İKİ TAKIMIN MUHTEMEL 11’LERİ:

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Rıdvan, Ghezzal, Atiba, Josef, Mensah, Larin, Aboubakar

GAZİANTEP: Günay, Olkowski, Ertuğrul, Djilobodji, Tosca, Güray, Rashid, Sousa, Maxim, Dicko, Kenan

EKSİKLER

Beşiktaş''ta tek eksik olan Cenk Tosun kadroya alınmadı. Gaziantep''te ise Kevin Mirallas kırmızı kart cezası nedeniyle sahada yer alamayacak.

4 FUTBOLCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Beşiktaş''ta yarın oynanacak karşılaşma öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Üçer sarı kartı bulunan Necip Uysal, Valentin Rosier, Rachid Ghezzal ve Josef de Souza yarın oynanacak mücadelede sarı kart görmeleri halinde 30. haftada oynanacak Medipol Başakşehir mücadelesinde cezalı duruma düşecek.