Beşiktaş Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Beşiktaş Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta?
Süper Lig 6. hafta maçında Beşiktaş ile Adana Demirspor karşı karşıya geliyor. Taraftarlar Beşiktaş Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

Beşiktaş Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Lider Beşiktaş, Süper Lig’de 6. hafta maçında sahasında Adana Demirspor’u konuk ediyor. Üst üste aldığı galibiyetlerle yenilgisiz olarak liderlik koltuğunda yer alan Beşiktaş zirvedeki yerini sağlamlaştırmak adına Adana Demirspor takımını da devirmek istiyor.

Son üç haftada sırası ile sahasında önce Karagümrük ile Yeni Malatyaspor maçlarından zaferle ayrılan Beşiktaş son haftada da deplasmanda 2-0 yenik duruma düştüğü karşılaşmada Antalyaspor’u 3-2 devirmesini bildi. Süper Lig’de bu hafta ilk kez galibiyet ile tanışan Adana Demirspor ise sahasında Çaykur Rizespor engelini 3-1 ile geçti.

Beşiktaş Adana Demirspor maçı ne zaman?

İki takım arasında şu ana kadar oynanan maçlarda Beşiktaş’ın rakibine 19-10’luk bir üstünlüğü bulunuyor. Son olarak 6 Ağustos 2021 tarihinde oynanan maçta iki takımda birbirine üstünlük sağlayamamış ve karşılaşma 1-1 sona ermişti.

Vodafone Park’ta 21 Eylül 2021 Salı akşamında saat 20.00’da oynanacak Beşiktaş Adana Demirspor maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbol severler mücadeleyi ayrıca TRT Radyo 1’den canlı olarak dinleyebilecekler.

Stat: Vodafone Park
Tarih: 21 Eylül 2021 Salı
Saat: 20.00
Yayın: Bein Sports 1