Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın'la aralarında geçen diyaloğu anlattı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın'la aralarında geçen diyaloğu anlattı
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, gelecek hafta Şampiyonlar Ligi ön elemesinde deplasmanda Yunanistan ekibi PAOK ile oynayacakları maç öncesi, açıklamalarda bulundu.

Başkan Çebi, siyah-beyazlı kulübün 2020 yılı 2'nci olağan divan kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu.

Siyah-beyazlı kulübün gerçekleştirdiği 'Bırakmam Seni' kampanyasının birlik ve beraberlik için önemli olduğuna dikkat çeken Çebi, "Kampanya manevi birliğimizin beraberliğimizin de gündeme gelmesi tekrar yeşermesini sağlıyordu bunu başardık. Rakamdan ziyade bu bizim için çok önemliydi birlik beraberlik içinde olduğumuzu herkese gösterdik. İş insanlarının, taraftarlarımızın yaptığı destekler küçümsenecek destekler değil kampanya devam ediyor" diye konuştu.

"YÖNETİCİ ARKADAŞLARIMDAN MEMNUNUM"

Yönetim kurulunda yer alan isimlerden memnun olduğunun altını çizen Ahmet Nur Çebi, "Sürekli yöneticilerim eleştiriliyor. Seçime gideceğim, kendilerinden şikayetçi olduğum söyleniyor. Bir kere daha vurguluyorum. Şu an için yönetici arkadaşlarımdan memnunum, çalışıyoruz. Epey ağır konuları sırtlanmış vaziyetteyiz. Böyle bir beklenti gereksiz. Böyle bir şey söz konusu değil" şeklinde konuştu.

"BÜTÇELERİN 3'TE 1'İ İLE NASIL BAŞARILI OLUNABİLECEĞİNİ GÖSTERECEĞİZ"

Amatör şubeler için sponsor bulmaya çalıştıklarını belirten Çebi, "Basketbol bizim futbolda da yapmak istediğimizin başlangıcıydı. Birkaç sene içinde bu takımın çok başarılı olacağını, bütçelerin 3'te 1'i ile nasıl başarılı olunabileceğini inşallah göstereceğiz. Bu diğer branşlara da yansıyacaktır. Maliyetleri düşürecek çalışmalar yapıldı. Sponsorlar bulmaya çalışıyoruz. Hepsine teşekkür ediyorum. Amatörlerin kulübümüze vereceği yükü ortadan kaldıracağımızı daha önce de söyledim. Amatör şubeleri kapatmak değildi bu. Kapatmak durumunda olabileceklerimizi, gelirlerini sağlayamadıklarımızı da daha evvel arz ettiğim gibi yönetici arkadaşlar kendi üzerlerine alarak bu hususta kulübün sırtındaki yükleri almaya çalıştılar. Bu da devam edecek" ifadelerini kullandı.

SERGEN YALÇIN İLE DİYALOGLARI

Altyapıyı tamamen eski kaptanlardan Mehmet Ekşi'ye teslim ettiklerini söyleyen Çebi, "Özümüze dönmek zorundayız, gençlere dönmek zorundayız. Sergen Hoca'dan destek istedik altyapıdan futbolcu var da ben mi oynatmıyorum dedi. Bunu demeyeceği bir durum yaratmamız gerekiyor. Dün eski kaptanlarımızdan Mehmet Ekşi ile el sıkıştım ve altyapıyı tamamen kendisine teslim ediyoruz. Kendi plan ve projesini basın toplantısıyla anlatacağız. Önümüzdeki hafta PAOK maçından döndükten sonra açıklayacağız" diye konuştu.