Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin şirket binasındaki odasında neler oldu? Beşiktaş Başkanı Sergen Yalçın'a ilk söz olarak ne dedi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin şirket binasındaki odasında neler oldu? Beşiktaş Başkanı Sergen Yalçın'a ilk söz olarak ne dedi
Gidecek mi kalacak mı tartışmaları son bulurken, Yeniçağ, Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın ve Ahmet Nur Çebi arasındaki görüşmenin detaylarına ulaştı. İşte detaylar...

Sercan C. GÜLER / YENİÇAĞ

Beşiktaş''ta kötü gidiş devam ederken, siyah beyazlı ekip son olarak Giresunspor''a 4-0''lık sonuçla mağlup oldu.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Sergen Yalçın, kötü gidişin sorumluluğunu üzerine alarak, "Başkanla oturup durum değerlendirmesi yapacağız" ifadelerini kullanmıştı. Yeniçağ, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Sergen Yalçın görüşmesinin detaylarına ulaştı.

Bugün ise akşam saatlerine kadar böyle bir görüşme henüz yapılmamışken, Başkan Ahmet Nur Çebi''nin gün içinde bir tanıdığının cenazesine katıldığı öğrenildi. Çebi cenazenin ardından Altunizade''deki Kaptan Demir Çelik şirketinin binasına geçti.

Akşam üstü, Başkan Çebi''yi arayan Sergen''in, görüşme talebini iletmesi üzerine, görüşmeye Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ da şirkete çağrıldı. 

Sergen 17.00''de şirket binasına geldi ve görüşme böylece başlamış oldu.

"BEN DEVAM ETMEK İSTİYORUM BAŞKANIM"

Çebi, Sergen''i "Hoş geldin hocam" diyerek karşılarken, Sergen''in ilk cümlesi "Ben devam etmek istiyorum başkanım" oldu.

Sergen''in bu sözlerine yanıt veren Çebi "Bir yere mi gittin ki devam edeceksin, ne oldu hocam" ifadelerini kullandı.

Çebi''nin daha sonra şöyle devam ettiği öğrenildi:

"Ben kulübü nasıl Beşiktaş’ın menfaatleri için yönetmeye çalışıyorum, sen de futbol takımın başarısı için mücadele ediyorsun. Biz zaten böyle anlaşmadık mı? Herkes Beşiktaş için üzerine düşen görevi yapacak"

İlgili Haberler