Beşiktaş Başkanı Fikret Orman konuştu

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman konuştu
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulübün olağan divan kurulu toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

ORMAN'IN AÇIKLAMALARINDAN SATIRBAŞLARI ŞÖYLE :

"Ben Beşiktaş'ı Dolmabahçe Sarayı'nın bahçesinden almadım Çağlayan Adliyesi'nden aldım. Yaptığımız atılımların hepsini beraber yaşadık, temsil konusunda da aynı şekilde. Fenerbahçe maçına çıkmayalım gerekiyorsa 10 sene kupaya katılmayalım' dediler. Ne oldu da 'Beşiktaş'a sahip çık yönetim' durumuna geldik.

Bir başka konu ise "Paralar nerede". Bizim zamanımızda da sıkıntılı süreçler olmuştu. Ben 1967 doğumluyum. Ben 15 yaşına gelene kadar Beşiktaş hiç şampiyon olamadı. Maçlara gittik, Lüleburgaz'a elendik. Bir sonraki maç takıma sırtımızı dönmüştük ve bir anda 3 ay öncesine kadar Türkiye'nin ekonomisini Fikret Orman'a teslim edin denilirken, cimbir başkan denilirken ne oldu da bir anda bu duruma geldik? Bunu sorgulamak lazım. 

"BİZDE PUSU KÜLTÜRÜ VAR" 

Bizde bir pusu kültürü var. İlk defa bunu burada görmedik. Olimpiyat'ta bir maçta 70. dakikada 2-1 öne geçtik, tribünler boşalmıştı. Feda dönemimizde boş tribünlere oynadık biz. Ne oldu da bu durumdayız? Şimdi bakıyoruz paralar nerede diyorlar? Çıldırt bizi başkan, öldürt bizi başkan, büyük başkan! O dönemde olup da bu dönemde olmayan neler var? Bana bir anlatsınlar. Bunları daha önce de söyledim, çıkın aday olun. Bu zamana kadar hiç taraftara şirinlik yapmadım. Beşiktaş'ın her zaman iyiliğini düşünerek davrandım.

Beşiktaş'ta iktidar mücadelesi yapılır, ben de yaptım. Bizler hata yapabiliriz, icraat yapan herkes hata yapar. Demirören'e seçim kaybettikten sonra 7 sene boyunca bir tane taraftarla görüşmedik. Yapmak kolay mı? Kolay.

Bir hata yaptık evet. Üçüncü şampiyonluğu kovalamak yerine bütçeyi kısabilirdik. Ben bunu tahmin edemedim. Euro kurunun bu noktalara geleceğini göremedim.

MAYIS 2019'DA ADAYIM

"Mayıs 2019'da yapılacak olan seçimde adayım. Kim varsa çıkıp gelsin aday olsun. Hodri meydan"

Beşiktaş kulübünün parasıyla bırakın uçağı, bir tane drone kaldırmış mıyız acaba, çıkıp bir tanesinin faturasını göstersinler. Beşiktaş tarihinde olmayan bir oyuncu satışı yaptık. Biz 6 senede menajerlere %11 komisyon ödemişiz. Başka bir kulüpte bunlar konuşulmaz.