Beşiktaş, Burak için gün sayıyor

Beşiktaş, Burak için gün sayıyor
Beşiktaş, geçtiğimiz sezondan beri gündeminde olan Burak Yılmaz’ın transferi için sona yaklaştı. Siyah beyazlılar, Trabzonspor ile bonservis konusunda anlaştı.

Beşiktaş’ta, Burak Yılmaz transferi an meselesi... Son iki sezondur gündemde olan Burak Yılmaz için yapılan görüşmeler ilk kez bu kadar ciddileşti. Önceki gün Siyah-Beyazlılar’ın Başkanı Fikret Orman, Trabzonspor’a Mustafa Pektemek artı 1 milyon Euro (7.7 milyon TL) önerdi. Ancak Bordo- Mavililer’in patronu Ahmet Ağaoğlu, Beşiktaş cephesine takas kabul etmeyeceklerini bildirdi.

Bunun üzerine Orman, teklifini 2.5 milyon Euro’ya (19.4 milyon TL) çıkardı. Burak Yılmaz’la görüşen Ağaoğlu, 33 yaşındaki futbolcunun, Kara Kartal’a gitmeye sıcak bakması nedeniyle teklifi kabul etti. Görüşmelerde çok ufak pürüzlerin kaldığı öğrenildi.

PEKTEMEK VE LOVE...

Fanatik gazetesinin haberine göre, mevcut kadrosunda Alvaro Negredo, Vagner Love, Cyle Larin, Mustafa Pektemek ve Umut Nayir olmak üzere tam 5 tane santrfor oyuncusu bulunduran Siyah- Beyazlılar’ın, bu isimlerden en az 2’siyle yollarını ayırmak için yoğun mesai harcadığı kaydedildi.

​Özellikle Mustafa Pektemek ve Vagner Love için birkaç kulüple temas halinde olan Beşiktaş, bugün içerisinde bu iki oyuncusunu elinden çıkarmayı başarırsa Burak transferini resmiyete dökecek.