Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Son haftalarda aldığı kötü sonuçlar ile dikkat çeken Beşiktaş, kendi evinde Çaykur Rizespor’u ağırlayacak. Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig’in 10. Haftasında Beşiktaş, kendi evinde Çaykur Rizespor ile mücadele edecek.  Bülent Yıldırım’ım yöneteceği mücadele mücadele saat 20.00'de başlayacak.

Siyah beyazlılarda Malmö maçıyla başlayan kaybetme serisini ligde Atiker Konyaspor beraberliği ve Göztepe mağlubiyeti ile devam etti. Beşiktaş, son kaybını perşembe akşamı Avrupa Ligi maçında Belçika ekibi Genk'e 4-2'lik skorla yaşadı.

GENK ÖNÜNDE PROTESTO EDİLMİŞTİ

Genk karşılaşması aynı zamanda Vodafone Park açıldığından bu yana ilk kez büyük çapta protestoların yaşandığı bir karşılaşma olmuştu. Kötü gidişi Çaykur Rizespor'a karşı alacağı bir galibiyet ile durdurmak ve taraftarı ile barışmak isteyen siyah-beyazlıların tek amacı bu akşam 3 puan alıp moral bulmak.

TÖRE'YE ÖZEL GÖREV

Sakat futbolcuların çokluğunun yanı sıra Lens'in de cezalı olması kadroda rotasyona neden olacak. Babel ve Genk maçında sakatlanan Tolgay forma giyemeyecek. Tedavileri süren Pepe ve Ljajic'in de riske edilmesi beklenmiyor. Şenol Güneş eksikler nedeniyle Gökhan Töre'ye ilk onbirde görev verecek.

Yaklaşık 1.5 aydır sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Adriano'nun bugün kadroda yer alması bekleniyor. Son iki idmanda takımla çalışan Brezilyalı oyuncunun ilk onbirde yer alma ihtimalinin yüksek olduğu bildirildi. Adriano oynamazsa sol bekte yine Caner oynayacak.

QUARESMA VE OĞUZHAN'A TERAPİ

Şenol Güneş, futbolcuların bozulan morallerini düzeltmek için hafta boyunca bireysel görüşmeler gerçekleştirdi. Genk maçının en çok tepki gören iki oyuncusu olan Oğuzhan Özyakup ve Ricardo Quaresma ile özel olarak konuşan tecrübeli çalıştırıcı, iki futbolcudan sahada sadece oyunlarına odaklanmalarını ve taraftarlar ile kesinlikle olumsuz diyaloğa girmemelerini istedi.

Genk maçında sonradan girip iki gol atan Vagner Love, bugün de Beşiktaş’ın en büyük kozu olarak dikkat çekiyor. Hücum hattındaki diğer isimler Ricardo Quaresma, Oğuzhan ve Gökhan Töre olacak.

Beşiktaş bu sezon Avrupa Ligi maçları dönüşünde kazanmakta zorlanıyor. Siyah- beyazlılar, Avrupa sonrası ligde yaptığı 6 maçta 2 kez galip gelebildi. 3 karşılaşmadan berabere ayrılan Güneş'in öğrencileri, 1 kez sahadan yenik ayrıldı.

MAÇTAN RAKAMLAR

Beşiktaş ile Çaykur Rizespor tarihte 44 kez karşılaştı. 27 mücadeleyi Beşiktaş kazanırken, 10 maçta ise Rize güldü. 7 karşılaşma ise berabere bitti.

İstanbul'da oynanan toplam 25 karşılaşma da Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor'a karşı galibiyet sayısında 17-4 üstünlüğü bulunuyor.

İki takım arasında oynanan son 10 resmi karşılaşmada da Beşiktaş 5, Çaykur Rizespor 1 kez galip geldi. 4 maç berabere bitti.

RİZESPOR'DA 2 EKSİK

Çaykur Rizespor'da iki önemli eksik bulunuyor. Yeşil- mavili takımda Samudio ile Abdullah Durak, kırmızı kart cezaları nedeniyle Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek. Teknik patron Buruk, özellikle Samudio'yu arayacaklarını söyledi.

BEŞİKTAŞ-ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçı saat 20.00’da başlayacak. Bülent Yıldırım’ın yöneteceği mücadele, Beinsports 1’de yayınlanacak.