Beşiktaş-Dinamo Kiev Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş-Dinamo Kiev Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta, hangi kanalda?
İstanbul'da Vodafone Arena'da oynanacak Beşiktaş-Dinamo Kiev karşılaşması ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Maçın muhtelem ilk 11'leri açıklandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi B grubu 2. maçındaBeşiktaş-Dinamo Kiev ile karşı karşıya geliyor.

Vodafone Arena'da oynanacak karşılaşma bu akşam saat 21.45'te başlayacak.

BEŞİKTAŞ'A ALMAN HAKEM

Vodafone Arena’da bugün saat 21.45’te başlayacak zorlu karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu’ndan Felix Zwayer yönetecek. Maçta Thorsten Schiffner ve Marco Achmüller yardımcı hakem olarak görev alırken, ilave yardımcı hakemlik görevini Daniel Siebert ve Sascha Stegemann yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Markus Hacker olacak.

Beşiktaş-Dinamo Kiev Şampiyonlar Ligi karşılaşması Tivibu Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İLK 11 DEĞİŞİYOR

Galatasaray derbisinden 2-2 beraberlikle ayrılan Beşiktaş'ta çarşamba akşamı oynanacak Dinamo Kiev maçı hazırlıkları sürüyor. 

Derbide aldığı darbe nedeniyle sol ayak bileğinde ödem oluşan Oğuzhan ve arka adalesinde ağrıları olan Gökhan Gönül'ün karşılaşmada oynamaları beklenmiyor. Teknik direktör Şenol Güneş sakatlıkları bulunan Oğuzhan ve Gökhan Gönül'ün yanı sıra, Cenk ve Olcay'ı da Dinamo Kiev maçının ilk 11'de kullanmayı düşünmüyor.

BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ

Beşiktaş: Fabri, Beck, Marcelo, Tosic, Caner, Atiba, Tolgay, Quaresma, Talisca, Adriano, Aboubakar

DİNAMO KİEV'İN MUHTEMEL 11'İ

Ukrayna temsilcisinin yarınki mücadeleye Shovkovskiy, Makarenko, Vida, Khacheridi, Antunes, Rybalka, Buyalskiy, Garmash, Yarmolenko, Tsygankov, Moraes muhtemel 11'iyle çıkması bekleniyor.

Dinamo Kiev'in, grubun ilk maçında sahasında Napoli ile oynadığı maçta çift sarı karttan kırmızı kart gören Serhiy Sydorchuk, cezalı durumda bulunuyor.

GRUBUN HESABI BELLİ

Siyah-beyazlılar için Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndan bir üst tura yükselmenin yolu Dinamo Kiev maçlarından alınacak puanlardan geçiyor. İlk maçta Benfica deplasmanından son dakika golüyle alınan 1 puanın ardından gözünü Ukrayna ekibiyle oynanacak maça çeviren Güneş'in öğrencilerinde hedef mutlak galibiyet olacak. Hafta sonu derbide 2-0 geriden gelip alınan 1 puanın morali ve enerjisiyle sahada olacak olan Kara Kartal, Vodafone Arena'da 12. adamın desteğini de arkasına alarak mücadeleden güzel bir sonuçla ayrılmayı hedefliyor.