Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Süper Lig’in 23. Haftasında Beşiktaş evinde Fenerbahçe’yi ağılıyor. Beşiktaş kazanıp şampiyonluk yarışına devam etmek istiyor. Fenerbahçe ise kazanıp üst sıraları hedefliyor. Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar.

Süper Lig’in 23. haftası bugün Beşiktaş Fenerbahçe derbisi ile kapanıyor. Beşiktaş 4 maçlık galibiyet serisini derbi ile birlikte 5 çıkarmak istiyor. Hafta arası UEFA Avrupa Lig’inde Zenit’e 3-1 yenilerek veda eden Fenerbahçe zorlu derbi mücadelesinde galibiyet istiyor. Peki, Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar.

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN

Beşiktaş Fenerbahçe maçı 25 Şubat Pazartesi günü oynanacak.

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA

Beşiktaş Fenerbahçe maçı saat 21:00'de beIN Sports 1’de canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe’de, Beşiktaş mücadelesi öncesi sarı kart sınırındaki isimleri çokluğu dikkat çekiyor. Eğer bugünkü maçta Neustadter, Skrtel, Ayew, Soldado, Eljif, İsmail ya da Sadık’tan biri kart görürse, cezalı duruma düşecek ve önümüzdeki hafta sonu oynanacak olan Rize karşılaşmasında takımını yalnız bırakacak.

BEŞİKTAŞ’TA 3 İSİM SINIRDA

Beşiktaş’ta, Fenerbahçe mücadelesinde Adem Ljajic, sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Dev derbi öncesi sınırda ise 3 futbolcu yer alıyor. Gary Medel, Necip Uysal ve Dorukhan Toköz, bu maçta sarı kart görmeleri halinde, önümüzdeki hafta Kayserispor ile deplasmanda oynanacak mücadelede takımlarını yalnız bırakacaklar.

BEŞİKTAŞ İÇ SAHA AVANTAJINA GÜVENİYOR

Derbi öncesinde siyah-beyazlıların iç saha, sarı-lacivertlilerin deplasman performansı dikkati çekiyor. Ligde 23. haftaya 3. sırada giren Beşiktaş bu sezon Vodafone Park'ta oynadığı 10 karşılaşmada 20 puan topladı. Seyircisi önündeki maçların 6'sından galibiyetle ayrılan siyah-beyazlılar, ikişer beraberlik ve yenilgi yaşadı. Seyircisi önünde çıktığı 10 maçta rakip fileleri 19 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise 11 gol gördü.

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE MAÇINI KİM YÖNETECEK

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında 25 Şubat Pazartesi günü oynanacak derbiyi hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve Asım Yusuf Öz yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Serkan Tokat olacak.

FENERBAHÇE, LİGDEKİ SON 5 DERBİYİ KAZANAMADI

Fenerbahçe, Süper Lig'de oynadığı son 5 derbide kazanamadı. Ligdeki son derbi galibiyetini 23 Eylül 2017'de Beşiktaş'a karşı alan sarı-lacivertliler, daha sonraki 5 derbide 4 beraberlik, 1 yenilgi yaşadı.

MUHTEMEL 11’LER

Beşiktaş: Karius, Gökhan, Vida, Mirin, Caner, Atiba, Dorukhan, Quaresma, Kagawa, Güven Burak

Fenerbahçe: Volkan, Isla, Skrtel, Sadık, İsmail, M.Topal, Jailson, Tolgay, Dirar, Moses, Soldado