Beşiktaş-Galatasaray derbisine gençler damga vuracak

Beşiktaş-Galatasaray derbisine gençler damga vuracak
Beşiktaş-Galatasaray derbisinde gözler genç oyuncularda olacak. Beşiktaş’ta Güven Yalçın ve Dorukhan’ın ilk 11’de forma giymesi bekleniyor. Galatasaray’da ise savunmanın vazgeçilmez ismi olan Ozan Kabak, zorlu derbide ilk 11’de görev alacak.

Sezon başından bu yana gösterdikleri performans ile dikkat çeken genç oyuncular Güven Yalçın, Dorukhan Toköz ve Ozan Kabak’ın, bu akşam oynanacak Beşiktaş-Galatasaray maçındaki performansları merak ediliyor. İki takımın teknik adamları, genç oyuncularına oldukça fazla güveniyor.

ŞENOL GÜNEŞ’İN GOL UMUDU GÜVEN YALÇIN

Derbiye saatler kala iki takımda da genç oyuncular görev alacak. Sezon başında Bayer  Leverkusen’den transfer edilen Güven Yalçın son dönemde gösterdiği performans ile adından söz ettirmeye başladı. Bu sezon 6 resmi maçta görev alan Güven 2 gol kaydetti. Şenol Güneş’in gösterdiği performanstan memnun olduğu gurbetçi oyuncunun derbide ileri uçta görev alması bekleniyor. Genç oyuncu, forma şansı bulabilirse, Beşiktaş kariyerinde ilk kez bir derbi maçında oynama başarısı gösterecek.

JOKER ADAM DORUKHAN

Sezon Başı Beşiktaş’a bedelsiz transfer olan genç oyuncu Dorukhan Toköz, son dönemde siyah beyazlılarda sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle yakaladığı forma şansının iyi değerlendirdi. Beşiktaş’ın joker adamı rolüne bürünen Dorukhan hem bekte hem de ön libero olarak oynuyor. Bu sezon 6 maçta görev alan Dorukhan 1 asist yapmayı başardı. Dorukhan, Ümit Milli takım kadrosunda da yer alıyor. Genç oyuncu oynaması hâlinde Güven gibi ilk derbisini oynayacak.

FATİH TERİM’İN PRENSİ OZAN KABAK

Galatasaray savunmasının vazgeçilmez oyuncusu durumuna gelen Ozan Kabak, derbide Maicon ile tandemi oluşturacak. Bu sezon Kasımpaşa maçı ile oynamaya başlayan genç Ozan gösterdiği performans ile Avrupa’nın devlerini peşinden koşturan Ozan  bu maç içinde Atletico Madrid ve Inter scaoutları tarafından canlı takip edilecek .Bu sezon ikinci derbi maçına çıkacak olan Ozan kariyerindeki ilk Beşiktaş maçı deneyimini yaşayacak .Bu sezon 12 resmi maça çıkan Ozan  3 te sarı kart gördü . Ozan, oynaması durumunda Beşiktaş’ın diğer bir genç yıldızı Güven Yalçın’ı savunacak

İlgili Haberler