Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş  Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Süper Lig'de haftanın en önemli maçında Beşiktaş Galatasaray'ı konuk edecek Beşiktaş Galatasaray maçına artık çok az bir zaman kaldı.Sosyal medyada Beşiktaş Galatasaray derbi maçı ne zaman, saat kaçta,hangi kanalda?" Sorularının cevaplarını aratılıyor.

Avrupa Ligi’nde büyük bir geri dönüş yapan Beşiktaş Galatasaray'ı yenip zirve yarışına tutunmaya çalışacak. Şampiyonlar Ligi'nden  aldığı mağlubiyet ile  dönen moralsiz ve eksik Galatasaray deplasmanda derbi zaferi ile taraftarını mutlu etmeye çalışacak .

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN

Beşiktaş Galatasaray maçı  2 Aralık Pazar günü saat 20.00'de başlayacak.

DERBİ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA

Beşiktaş Galatasaray mücadelesi 20.00’de başlayacak ve beIN Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek.

DERBİNİN HAKEMİ KİM

Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbiyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, Vodafone Park'ta 2 Aralık Pazar günü saat 20.00'de başlayacak önemli maçta Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun üstlenecek .Derbide dördüncü hakem olarak da Koray Gençerler görev yapacak .Bu akşam oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisinin VAR hakemi belli oldu. Zorlu mücadelede VAR hakemliğini Mete Kalkavan yapacak. Kalkavan'ın yardımcılığını ise Alper Ulusoy ve Mustafa Emre Eyisoy üstlenecek. 

 

CÜNEYT ÇAKIR'IN 8. BEŞİKTAŞ GALATASARAY DERBİSİ 

Tecrübeli hakem Cüneyt Çakır, kariyerinde 8. kez Beşiktaş-Galatasaray derbisinde düdük çalacak.

Çakır'ın iki takım arasında yönettiği 7 müsabakanın 5'ini Galatasaray, birini Beşiktaş kazanırken, bir karşılaşma da berabere bitti.

Galatasaray bu maçlarda 12 gol atarken, Beşiktaşlı futbolcular 6 kez gol sevinci yaşadı.

Çakır, iki ekip arasındaki son maçını ise 2014-2015 sezonunda yönetmişti. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan 16. hafta mücadelesinde Galatasaray, Beşiktaş'ı Felipe Melo ve Burak Yılmaz'ın golleriyle 2-0 mağlup etmişti.

2 KIRMIZI, 33 SARI KART GÖSTERDİ

42 yaşındaki Çakır, Beşiktaş-Galatasaray maçlarında 2 kez kırmızı, 33 kez sarı kartına başvurdU

İki kırmızı kartı da Beşiktaşlı futbolculara çıkaran Çakır, 33 sarı kartın 16'sını siyah-beyazlı, 17'sini ise sarı-kırmızılı oyunculara gösterdi.

BEŞİKTAŞ'A PEPE VE BABEL'DEN KÖTÜ HABER 

Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray'ı konuk edecek olan siyah-beyazlı ekipte derbi hazırlıkları devam ederken iki önemli ismin bu maçta forma giyemeyeceği belirtildi.

 Siyah-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Pepe ile Ryan Babel, Galatasaray'a karşı forma şansı bulamayacak.

İKİ TAKIMDA’DA SAKATLAR CAN SIKIYOR

Ev sahibi Beşiktaş'ta Gökhan Gönül, Pepe, Medel, Roco, Babel, Gökhan Töre ve Quaresma'nın sakatlıkları bulunuyor. Galatasaray'da ise Emre Akbaba, Sinan Gümüş ve Belhanda sakatlıkları, Serdar Aziz, Rodrigues, Ndiaye ve Donk ise cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

FATİH TERİM ŞENOL GÜNEŞ REKABETİ

Fatih Terim ile Şenol Güneş, çeşitli takımların başında 14 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda Terim’in öğrencileri 7 kez sahadan galip ayrılırken, Güneş'in takımları 1 kez kazanmayı başardı. İkili arasında oynanan karşılaşmalarda 6 kez de beraberlik çıktı. Bu müsabakalarda Fatih Terim’in takımları 16 kez rakip fileleri havalandırırken, Şenol Güneş’in öğrencileri 8 gol atabildi. İki teknik adam arasında 2012 yılında oynanan son maçta Galatasaray ile Trabzonspor golsüz berabere kaldı.

Galatasaray, Beşiktaş derbisi öncesi son antrenmanını Türk Telekom Stadı'nda taraftara açık yaptı. 40 bin 541 taraftar bilet alarak idmanı izledi. Taraftarın büyük ilgisine dikkat çeken sarı-kırmızı ekip, biletli izlenen antrenman rekoru kırıldığını açıkladı.

GALATASARAY'DAN REKOR'LU İDMAN 

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasındaki derbide yarın Beşiktaş'a konuk olacak Galatasaray, taraftarıyla bir araya geldi. Sarı-kırmızılı ekip, Beşiktaş mücadelesi öncesi son çalışmasını Türk Telekom Stadı'nda taraftara açık şekilde gerçekleştirdi.

Antrenmanı, kombine kart sahipleri ve GS Store'dan en az 19,05 liralık alışveriş yapanların yanı sıra yarın Galatasaray Stadyum Müzesi ve stat turu bileti alan sarı-kırmızılı taraftarlar, tribünden takip etti.

Saat 17.30'da stada alınmaya başlanan taraftarlar, tezahüratlar ve meşalelerle sarı-kırmızılı ekibe moral verdi. Saat 19.05'te futbolcuların sahaya çıkmasıyla taraftarların coşkusu zirveye ulaştı.

Meşale yakan taraftarlar, tribünleri dolaşan teknik direktör Fatih Terim ve futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu. Meşalelerin dumanı nedeniyle uzun süre saha görülemedi.

Dumanın dağılmasıyla başlayan antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı. İdman, yarı sahada çift kale maçla sona erdi.

Antrenmanın ardından orta sahada toplanan teknik ekip ve futbolcular, taraftarı desteğinden dolayı alkışladı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetim kurulu üyeleri, idmandan önce tribünleri dolaşarak taraftarı selamladı.

40 bin 541 taraftar ile dünya rekoru

Galatasaray Kulübü, antrenmanı izleyen taraftar sayısının dünya rekoru olduğunu açıkladı.

Türk Telekom Stadı'ndaki ekranlara yansıyan bilgiye göre, antrenmanı 40 bin 541 taraftar takip etti.

Bunun dünyada ücret ödenerek izlenen en yüksek seyirci sayısına ulaşan antrenman olduğu kaydedildi.

Galatasaray'ın geçen sezon Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığı derbi öncesinde de taraftara açık gerçekleştirilen antrenmanı 27 bin 681 taraftar tribünden takip etmişti.

DEMİRÖREN'E TEPKİ

Galatasaray taraftarı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'e tepki gösterdi.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, "Yeter Yıldırım Demirören" ve "Demirören istifa" şeklinde tezahüratlarda bulundu.

Taraftarlar, ayrıca açtıkları pankartla Galatasaray Kulübü üyesi olan İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ile TFF Başkan Vekili Ali Dürüst'ün üyelikten ihraç edilmesini istedi.

Tribünlerde, TFF, Merkez Hakem Kurulu ve Kulüpler Birliği Vakfı aleyhine pankartlar da açıldı.

Terim: "Bütün taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum"

gs-001.jpg

İlgili Haberler