Beşiktaş – Galatasaray maçı saat kaçta?

Beşiktaş – Galatasaray maçı saat kaçta?
Beşiktaş ile Galatasaray, Süper Kupa için kozlarını paylaşacak. Peki Beşiktaş - Galatasaray maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanaldan yayınlanacak.

Türk futbolunun iki devi Beşiktaş ile Galatasaray, bugün Turkcell Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek. Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan siyah-beyazlılar ile Türkiye Kupası’nı müzesine götüren sarı-kırmızılılar, anlamlı kupayı kazanmak için mücadele edecek. 19 Ağustos’ta başlayacak lig öncesi bu maçla birlikte futbol sezonu da başlamış olacak.

BEŞİKTAŞ – GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK

Konya Büyükşehir Stadı’nda saat 20.45’te başlayacak olan Beşiktaş – Galatasaray maçı Atv’den naklen yayınlanacak. Derbiyi Mete Kalkavan yönetecek. İki takım da bu sezon ilk resmi maçlarını oynayacak. Beşiktaş’ta yeni transferler Gökhan Gönül, Adriano, Fabricio ile Oğuzhan; Galatasaray’da ise bu sezon kadroya katılan Eren, Tolga, Cavanda, Serdar Aziz ve Emrah, görev almaları halinde ilk kez yeni takımlarının formalarını terletecek.

2006’dan beri düzenlenen Süper Kupa’yı bugüne kadar Beşiktaş ve Trabzonspor 1’er, Galatasaray 4, Fenerbahçe ise 3 kez kazandı.

BEŞİKTAŞ’TA EKSİK YOK

Beşiktaş, Konya’ya tam kadro gitti. Milan’a transferi suya düşen, affedilen ve takıma katılan Jose Sosa, oynama şansı zayıf olsa da kafileye dahil edildi. Hafta içinde rahatsızlık geçiren Gökhan Gönül’ün yanı sıra antrenmanda yaşadığı sakatlığı geçen Oğuzhan Özyakup da takımla birlikte Konya’ya götürüldü. Oğuzhan’ın forma giyebileceği, Gökhan ile Beck arasındaki tercihin maç saatinde yapılacağı belirtildi.

GALATASARAY HAZIR

Galatasaray’ı dün Konya’da taraftaları karşıladı. Taraftarlar, futbolcularla fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı. Galatasaray, Beşiktaş derbisi öncesinde son idmanını maçın oynanacağı Konya Büyükşehir Stadı’nda gerçekleştirdi. Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, taktiksel bir çalışma yaptırırken, sık sık uyarılarda bulundu.

MUHTEMEL 11’LER

BEŞİKTAŞ: Tolga, Gökhan, Tosic, Marcelo, Adriano, Tolgay, Atiba, Olcay, Oğuzhan, Quaresma, Cenk
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Chedjou, Hakan Balta, Carole, Tolga, Selçuk, Sinan, Sneijder, Bruma, Eren
TEKNİK DİREKTÖR: Jan Olde Riekerink