Beşiktaş Gaziantep FK Canlı izle BJK GFK Şifresiz Bein Sports 1 Canlı Maç izle

Beşiktaş Gaziantep FK Canlı izle BJK GFK Şifresiz Bein Sports 1 Canlı Maç izle
Beşiktaş Gaziantep FK maçını şifresiz canlı izlemek isteyen taraftarlar arayışa girdi. Süper Lig’in 21. haftasında Beşiktaş ile Gaziantep FK karşı karşıya geliyor. İşte, BJK GFK maçı Bein Sports 1 şifresiz canlı izleme linki.

Beşiktaş Gaziantep FK maçı canlı yayınla Bein Sports 1 ekranlarında. Süper Lig’de 21. hafta maçında Beşiktaş ile Gaziantep FK takımları kozlarını karşılaşıyor. Futbol severler ise Beşiktaş Gaziantep FK maçını şifresiz canlı izlemek için link arıyor.

14 Ocak 2022 Cuma akşamında saat 20.00’da başlayacak Beşiktaş Gaziantep FK maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Ligin 20. haftasında Çaykur Rizespor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Beşiktaş, 29 puanla 9. sırada bulunuyor. Gaziantep FK ise 31. puanla 7. sırada yer alıyor.

Beşiktaş, ligdeki son 4 maçında sadece bir kez kazanabildi.

Söz konusu dönemde Göztepe''yi evinde 2-1 yenen siyah-beyazlı ekip, deplasmandaki Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor maçlarından 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Beşiktaş, İttifak Holding Konyaspor''a ise 1-0 mağlup oldu.

Test sonucu pozitif çıkması nedeniyle Çaykur Rizespor maçında takımın başında yer alamayan teknik sorumlu Önder Karaveli, yarınki karşılaşmada yedek kulübesinde yer alacak.

Karaveli, test sonucunun negatife dönmesinin ardından takımın başında görev yapacak.

Yardımcı antrenör Serdar Topraktepe''nin de test sonucunun pozitif çıkması sonrası Çaykur Rizespor maçında futbol akademisi antrenörlerinden Halim Okta görev almıştı.

Beşiktaş, Süper Lig''de üçüncü sezonunu geçiren Gaziantep FK ile 6. kez karşı karşıya gelecek.

Siyah-beyazlı ekip rakibine 2 kez üstünlük sağlarken, 2 karşılaşmadan da mağlup ayrıldı. Taraflar arasındaki bir karşılaşma ise beraberlikle tamamlandı.

2019-2020''de ligde mücadele etmeye başlayan Gaziantep FK''ye deplasmanda oynanan ilk maçta 3-2 yenilen Beşiktaş, evindeki karşılaşmayı ise 3-0 kazandı.

Geçen sezon yine deplasmanda 3-1 mağlup olan Beşiktaş, İstanbul''da rakibine 2-1 üstünlük kurdu.

Bu sezon ligin ilk yarısında iki takım arasında Gaziantep''te oynanan karşılaşma ise 0-0 beraberlikle tamamlandı.

Beşiktaş’ta Mert Günok, N’Koudou, Alex Teixeira, Umut Meraş, Atiba, Vida ve Montero bu maçta görev alamayacak.

Gaziantep''te ise Recep Niyaz, Oğuz Ceylan, Mendyl, Figueiredo, El Messaoudi, Olkowski, Mirza Cihan, Halil Pehlivan ve Kitsiou yok.