Beşiktaş gol olup yağdı: 6-2

Beşiktaş gol olup yağdı: 6-2
Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Beşiktaş deplasmanda Antalyaspor ile karşılaştı. Siyah beyazlıların adeta gol olup yağdığı mücadele 6-2 sona erdi.

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında oynanan Antalyaspor-Beşiktaş mücadelesinde siyah beyazlılar, rakibine gol olup yağdı. Son haftaların en çok golünün atıldığı mücadelede Beşiktaş, 3 puanı 6 gol ile aldı.  Siyah beyazlıların yeni transferi Kagawa ilk maçında 2 gol attı.

30.dakikada Lens'ın pasında Gökhan Gönül topa hareketlendi ve Antalya kalecisi Boffin de bir anda kalesinden ayrıldı ve topa müdahele etmeye çalıştı. Pozisyon sonrası hakem Bülent yıldırım VAR'a gitti ve penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Adem Ljajic, penaltıyı kaçırdı ancak topu takip eden genç futbolcu Güven Yalçın fileleri havalandırdı ancak hakem golü iptal etti ve penaltıyı tekrarlattı. Topun başına yeniden geçen Adem Ljajic bu kez golü attı ve Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.

39.dakikada Beşiktaş hazırlanışı açısından harika bir gol attı. orta sahada topu kapan Beşiktaş'ta Caner topu Adriano ile buluşturdu. Ceza sahası çizgisine kadar inen Adriano, boş durumdaki Dorukhan'ı gördü ve genç futbolcu düzgün bir vuruşla skoru 2-0'a getirdi. Dorukhan, arka arkaya 3. maçında da gol atmış oldu.

43.dakikada uzak mesafeden Beşiktaş serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Adem Ljajic'in sert şutu kaleci Boffin'den döndü ve Atiba topu tamamlayarak skoru 3-0'a getirdi.

45+3.dakikada Atiba'nın yarı sahasında topu kaybetmesiyle Antalyaspor atağı başladı. Salih'İn güzel pasında uzak kale direğinde topla buluşan Doukara'nın şutu üstten auta gitti.

İlk yarı Beşiktaş'ın 3-0 üstünlüğüyle sona erdi.

50.dakikada gelişen Antalyaspor atağında orta sahada Güven'in kaybettiği top sonrasında Doukara ceza sahasında topla buluştu ve sert vuruşunda hedefi bularak skoru 3-1'e getirdi.

67.dakikada Beşiktaş orta sahada topu kaptı ve kontratağa çıktı. lens yerde kaldığı pozisyonda topu Güven'e atmaya başardı ve Siyah-Beyazlılar Antalya savunmasını üçe bir yakaladı. Sağ kanattan Güven'in yaptığı ortaya Salih ters bir vuruş yaptı ve kendi filelerini havalandırarak Beşiktaş 4-1 öne geçti.

82.dakikada Shinji Kagawa topu ayağına alır almaz golle buluştu! Ceza sahası dışında topla buluşan Kagawa rakibini ekarte etti ve düzgün vuruşuyla skoru 5-1'e getirdi.

86.dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Kagawa, kaleci Boffin'i avladı ve ilk maçında ikinci golünü attı. 89.dakikada Antalyaspor, Chico'nun kornerden bulduğu golle skoru 6-2'ye getirdi. Maçta başka gol olmadı ve Beşiktaş maçı 6-2 kazandı.

İlgili Haberler