Beşiktaş, Kagawa ile anlaştı

Beşiktaş, Kagawa ile anlaştı
Beşiktaş, Borussia Dortmund forması giyen Kagawa ile anlaştı. Tecrübeli oyuncu, yarım sezon için 1,1 milyon garanti ücret alacak.

Beşiktaş, Japon yıldız Shinji Kagawa'yı satış opsiyonu ile kiralama konusunda anlaştı. Siyah beyazlılar, Dortmund’un Japon yıldızı Kagawa’yı kiraladı. 29 yaşındaki orta sahaya yarım sezon için 1,1 milyon artı bonus verilecek.

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in “Bu saatten sonra yeni transferler takıma fayda sağlamaz” sözlerine rağmen transferde sürpriz bir gelişme yaşandı. Ara transferde Burak Yılmaz, Mirin ve Muhayer Oktay’ı kadrosuna katan siyah beyazlılar, transferin bitimine sayılı saatler kala sezon başında da gündeme gelen ancak alınamayan Dortmund’un Japon yıldızı Shinji Kagawaile anlaşmaya vardı.

BUGÜN iSTANBUL’DA

Bu transfer için Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund’a kiralama ücreti ödemeyecek olan siyah beyazlıların 29 yaşındaki orta sahaya ise 6 aylık süre için 1.1 milyon Euro artı bonus vereceği ifade edildi. 1.6 milyon Euro satın alma opsiyonu bulunan Shinji Kagawa’nın bugün İstanbul’a geleceği ifade edildi. Japon futbolcunun sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.