Josef De Souza Beşiktaş'ın soyunma odasından gençlerle görüntü paylaştı

Josef De Souza Beşiktaş'ın soyunma odasından gençlerle görüntü paylaştı
Siyah-Beyazlılar yeni sezon açılışını yaparak sahaya resmen indi.

Beşiktaş yeni sezonu açtı. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri''nde önceki gün ilk idmanını yapan siyah-beyazlılarda yeni transfer Gedson Fernandes de takımla çalıştı.

Antrenman sonrası yıldız futbolcu Josef De Souza''dan gelen bir video Beşiktaşlı taraftarlarca sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Josef De Souza''nın A takımla birlikte idmana çıkan genç oyuncularla havuzda çektiği görüntü Siyah-Beyazlı taratarlar tarafından çok kez paylaşıldı. 

Kampa katılan U-19 oyuncuları Göktuğ Baytekin, Emrecan Terzi, Semih Kılıçsoy, Aytuğ Batur Kömeç ile birlikte video çeken yıldız oyuncu sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

ANTRENMANLAR HIZLI BAŞLADI

Teknik Direktör Valerien Ismael yönetiminde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri''nde toplanan siyah-beyazlılar, antrenman öncesinde takım fotoğrafı çektirdi. Yeni transfer Gedson Fernandes takımla birlikte çalışırken, Saiss ise milli takımda yer aldığı için ekstra izinli olduğundan idmana çıkmadı. Başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticilerin de takip ettiği antrenman ısınma hareketleriyle başladı. İlk 20 dakikası basına açık olarak gerçekleştiren çalışmada futbolculara yo-yo testi yapıldı.

TÜRK VATANDAŞLIĞI VURGUSU YAPMIŞTI

Beşiktaş''ın tecrübeli futbolcusu Josef De Souza, 6 yıldır Türkiye''de olduğunu ve Türk vatandaşlığına geçmek istediğini söylemişti.

Beşiktaşlı yıldız şöyle konuşmuştu:

Türkiye Milli Takımı''nda oynamanın en büyük hayallerinden biri olduğunu belirten tecrübeli oyuncu, "Türkiye''de 6 yılımı geride bıraktım. Kariyerimin en güzel günlerini Türkiye''de yaşadım. Artık kendimi Brezilyalı olduğum kadar Türk gibi hissediyorum. Eşim ve çocuklarım için de aynı şey geçerli. 4''üncü çocuğumuzun doğumu da Aralık ayında 2''nci vatanımda olacak. Geçmişte pek çok örneği olduğu gibi ben de bu hislerimi resmiyete döküp Türk vatandaşlığı almak istiyorum. 2''nci vatanımın milli takımında oynayabilmek ise futbol hayatımın en büyük hayallerinden bir tanesi. Umarım hayallerimi gerçekleştirebilirim. Ben ve ailemin bu onuru yaşamasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler