Beşiktaş, Papiss Cisse'yi bitirmeye yaklaştı

Beşiktaş, Papiss Cisse'yi bitirmeye yaklaştı
Galatasaray'la girdiği yarışta Bernard Mensah'ı kapan Beşiktaş'ta gözler santrfor transferine çevirildi. Siyah-beyazlılar, Papiss Cisse için somut adımlar atarken transferin bitmeye yakın olduğu belirtildi! Öte yandan sağ bek takviyesinde de mutlu sona yaklaşan Beşiktaş'ın gündemine 20 yaşında bir orta saha geldi.

Beşiktaş bir süredir uğraş verilen Bernard Mensah transferinde mutlu sona ulaşıp Ganalı yıldıza imzayı attırırken rotasını santrfor transferine çevirdi.

Sergen Yalçın'ın listesi doğrultusunda çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlılarda hedef golcü transferini kısa sürede bitirebilmek! Beşiktaş'ın gündemindeki ilk hedef ise Alanyasporla sözleşmesi sona eren Papiss Cisse.

Bonservisi elinde olan 35 yaşındaki Senegalli ile bir süredir müzakerelerde bulunan siyah-beyazlılar transferi bir an önce bitirebilmek için somut adımlar attı.

NTV Spor'da yer alan habere göre Beşiktaş, Cisse'ye 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme teklif etti.

Senegalli yıldızın istediği yıllık ücret ile önerilen ücret arasında ufak farkların olduğu belirtilirken Cisse'nin Kara Kartal'ın şartlarına inmesi durumunda imzaların atılacağı kaydedildi.

Geçen sezon Alanyaspor formasıyla 38 maça çıkan Cisse 26 gol atarken 2 de asist yaptı.

ALTERNATİF ZE LUIS

Beşiktaş'ın Cisse'yle anlaşamaması durumundaki alternatifi ise Porto forması terleten Ze Luis.

Portekiz ekibinin geçen yıl 11 milyon Euro gibi bir bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı golcü oyuncu için harekete geçen Beşiktaş Porto'ya kiralama teklifi sundu.

Siyah-beyazlılar ile Porto arasındaki pazarlıklar kıran kırana sürerken Beşiktaş'ın 29 yaşındaki santrforu satın alma opsiyonuyla kiralamayı düşündüğü belirtildi.

SANTON BİTMEK ÜZERE!

Caner Erkin'in yerini Fabricec N'Sakala ile dolduran Beşiktaş, Gökhan Gönül'ün alternatifini de buldu.

Douglas'ı ana planında kullanmak istemeyen Sergen Yalçın'ın bu bölgeye takviye istemesinin ardından harekete geçen Beşiktaşlı idareciler aradığı ismi İtalya'da buldu.

Siyah-beyazlılar, Roma ile bir süredir görüşmeler yaparken müzakerelerin olumlu ilerlediği ve Beşiktaş'ın satın alma opsiyonuyla İtalyan savunmacıyı kadrosuna katmaya çok yakın olduğu öğrenildi.

Inter altyapısında yetiştikten sonra Newcastle United'ta da forma giyen Santon, geçen sezon Roma'yla 21 resmi maça çıktı.

ORTA SAHAYA 20'LİK CEZAYİRLİ

Bir süre önce Nika Ninua'yla adı anılan Beşiktaş'ın gündemine yeni bir orta saha daha geldi. Footafrique'nin haberine göre Beşiktaş, Cezayir ekiplerinden Paradou forması giyen Adem Zorgane'yi gündemine aldı.

Haberde siyah-beyazlıların resmi teklif sunduğu belirtilirken Zorgane'yi sadece Beşiktaş'ın değil Red Bull Salzburg gibi birçok önemli kulübün takip ettiği belirtildi.

Geçen sezon 29 maçta 3 gol 2 asistle oynayan ve Cezayir milli takımında birçok yaş kategorisinde forma terleten 20 yaşındaki orta sahanın bonservis bedelinin 2,7 milyon Euro olduğu kaydediliyor.