Beşiktaş Porto Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacak?

Beşiktaş Porto Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacak?
Şampiyonlar Ligi macerası başlıyor. İngiliz hakem Anthony Taylor’un düdük çalacağı Porto Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı izlenebilecek?

Porto Beşiktaş maçı için yayın akışı bilgilerini araştıran taraftarlar mücadelenin hangi kanalda izlenebileceğini sorguluyor. Geçtiğimiz sezon Siyah-Beyazlı takımın formasını terleten Aboubakar 2017-2018 sezonunun başında Portekiz temsilcisine transfer olmuştu. Önceki haftalarda gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezası bulunan başarılı santrafor G Grubu’nun ilk mücadelesinde takımını yalnız bırakmak zorunda kalacak

BEŞİKTAŞ PORTO MAÇI NE ZAMAN?

Statü gereği Denys Boyko’nun yer alamayacağı mücadele 13 Eylül Çarşamba günü ekranlarda olacak. Adriano Correria’nın durumunun ise maç saatinde netleşeceği açıklandı. Rakip takımda Aboubakar’ yanı sıra savunma oyuncusu Maxi Pereira da kırmızı kart cezasının devam etmesi nedeniyle sahada yer alamayacak.

BEŞİKTAŞ'IN MAÇI HANGİ KANALDA VE SAAT KAÇTA OLACAK?

Şampiyonlar Ligi grup maçlarının ikinci gününde Portekiz’de mücadele edecek Kara Kartal’ın maçı saat 21.45’te başlayacak ve Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak izlenebilecek. Gruptaki bir diğer karşılaşma ise yine aynı saatte Leipzig ile Monaco arasında oynanacak. Siyah Beyazlı takımımızın Porto ile oynayacağı rövanş mücadelesi ise 21 Kasım Salı günü gerçekleşecek.

KARTAL'DA SON DURUM NE?

Hazırlık maçlarında istediği performansı sahaya yansıtamayan Kara Kartal Süper Lig’in başlamasıyla birlikte yeni bir ivme yakalamıştı. Antalyaspor galibiyetinin hemen ardından Kasımpaşa deplasmanında 2-2’lik beraberlik elde eden Siyah Beyazlı takım son mücadelesinde ise Karabükspor’u 1-0’la geçmeyi başarmıştı.

PORTO’DA SON DURUM NE?

Hazırlık maçları da dahil olmak üzere son 10 mücadelesinde mağlubiyet yüzü görmeyen Portekiz temsilcisi ligde çıktığı 5 karşılaşmada da galibiyet elde etti. Oldukça formda olan Mavi- Beyazlı takım Estoril’e 4 Chaves ve Moreirensa’ya 3’er gol atarak ileri uçta etkili olduğunu bir kez daha göstermişti. Öte yandan ligin en önemli takımları arasında yer alan Braga’yı da deplasmanda yenerek çıkışını sürdüren Porto temsilcimiz karşısında da 3 puan elde ederek Şampiyonlar Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

124 yıllık mazisi bulunan Porto'nun müzesi kupalarla dolu. Portekiz'de 27'si lig şampiyonluğu olmak üzere toplam 81 kupa kazanan Ejderhalar, Avrupa'da da 7 kupayı müzesine koymayı başarmış bir ekip. Üstelik bu 7 kupanın 2 tanesi Avrupa'nın en büyük kupası olan Şampiyonlar Ligi kupası. 2004 yılında Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Porto son Avrupa Şampiyonluğunu 2011 yılında UEFA Avrupa Ligi'ni kazanarak yaşadı. Kendi liginde bu sezona fırtına gibi giren Porto 5 maçta 5 galibiyet ile zirvede bulunuyor. Üstelik attığı 12 gole karşın kalesinde henüz gol görmedi…

PORTO’YA KARŞI GALİBİYETİMİZ YOK

Daha önce Portekiz temsilcisi ile 4 kez mücadele eden Siyah Beyazlı takım şimdiye kadar hiçbir maçta galip gelemedi.  2007 - 2008 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde aynı grupta yer alan Beşiktaş ve Porto arasındaki maçların ikisini de Porto 0-1 ve 2-0'lık skorlarla kazandı.

2010-2011 sezonunda bu kez Şampiyonlar Ligi'nde aynı grupta yer alan iki takımın İstanbul'da oynadığı maçı Porto 3-1 ile kazanırken Portekiz'deki mücadele 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Öğlen saatlerinde kadroda yer alan isimlerle birlikte Portekiz'e hareket eden temsilcimizde futbolcuların moralli olması dikkatlerden kaçmadı.

MUHTEMEL 11'LER

PORTO: Casillas, Layun, Ivan Marcano, Felipe, Alex Telles, Oliver Torres, Danillo, Yacine Brahimi, Jesus Corona, Moussa Marega, Tiquinho

TEKNİK DİREKTÖR: Sergio Conceicao

BEŞİKTAŞ: Fabri, Adriano, Pepe, Tosic, Caner Erkin, Atiba, Oğuzhan Özyakup, Anderson Talisca, Ricardo Quaresma, Ryan Babel, Cenk Tosun.

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

PORTO - BEŞİKTAŞ

STAT: Estadio do Dragao 

SAAT: 21.45

HAKEM: Anthony Taylor

YAYIN: Tivibu Spor 2

İlgili Haberler