Beşiktaş, son dakikada beraberliğe razı oldu!

Beşiktaş, son dakikada beraberliğe razı oldu!
Spor Toto Süper Lig’in 23. Haftasında oynanan Beşiktaş-Trabzonspor maçı tam bir heyecan fırtınasına sahne oldu. Karşılaşma, bordo mavililerin son dakikalarda attığı golle 2-2 sona erdi.

Spor Toto Süper Lig’in 23. Haftasının merakla beklenen maçında Beşiktaş kendi evinde Trabzonspor’u ağırladı. Başından sonuna büyük bir heyecan fırtınası şekline geçen maç 2-2’lik eşitlikle sona erdi. Beşiktaş, ikinci yarıda öne geçmesine rağmen maçın uzatma bölümlerinde üstünlüğünü koruyamadı ve bir puana razı oldu.

5. dakikada Trabzonspor, Sörloth'un attığı golle 1-0 öne geçti. Sörloth, sol çaprazdan düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Beşiktaş'ta oyuncular, gol öncesinde faul olduğu iddiasıyla itirazlarda bulundu, VAR odasında Ali Palabıyık pozisyonu inceledi ve faul olmadığı kararını verdi.

16. dakikada Trabzonspor'da Manuel Da Costa sarı kart gördü.

27. dakikada Beşiktaş gole yaklaştı. Gökhan Gönül'ün yakın mesafeden kafayla yaptığı vuruşta kaleci Uğurcan gole izin vermedi.

33. dakikada Trabzonspor gole çok yaklaştı. Guilherme boş pozisyonda topu dışarıya gönderdi.

35. dakikada Beşiktaş gole yaklaştı. Ceza alanına giren Nkoudou'nun çaprazdan yaptığı vuruşta bir kez daha Uğurcan gole izin vermedi.

45+2. dakikada Beşiktaş gole çok yaklaştı. Boateng'in uzak köşeye yaptığı sert vuruşu kaleci Uğurcan Çakır kornere çeldi.

Maçın ilk yarısı Trabzonspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Beşiktaş, kalesinde golü gördükten sonra oynadığı üstün futbolu ikinci yarıya da taşıdı ve aradığı golü ikinci yarıda buldu. Dakikalar 57’yi gösterdiğinde Burak Yılmaz'ın sol kenardan içeriye çevirdiği pozisyonda Boateng tek vuruşunda topu ağlara gönderdi.

Dakikalar 64’ü gösterdiğinde ise Beşiktaş öne geçti. Caner'in köşe vuruşunda Boateng'in kafa vuruşu direkten döndü. Dönen topa Ruiz vurdu ama Uğurcan gole izin vermedi. Top en son Vida'nın önünde kaldı. Hırvat oyuncunun vuruşunda top ağlara gitti ve Beşiktaş öne geçti.

Trabzonspor maçın uzatma anlarında beraberlik golünü buldu. Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Caleb Ekuban, pasını ceza sahasına aktardı. Beşiktaşlı oyuncuların dokunamadığı topa arka direkte vuruşunu yapan Sörloth kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak skora yeniden denge getirdi.