Beşiktaş son dakikada puan aldı

Beşiktaş son dakikada puan aldı
Spor Toto Süper Lig’in 24. hafta maçında Kayserispor ile Beşiktaş 2-2 berabere kaldı. Siyah beyazlılar, Fenerbahçe derbisinin ardından deplasmanda Kayserispor karşısında da beraberlikten kurtulamadı.

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Beşiktaş, deplasmanda İstikbal Mobilya Kayserispor ile 2-2 berabere kaldı.

Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşmada Beşiktaş'ın golleri Atiba ve Caner'den gelirken; Kayserispor'un sayıları ise Deniz Türüç ve Kravets kaydetti.

Bu sonucun ardından siyah beyazlılar, puanını 41'e yükseltti. Kayserispor ise puanını 32 yaptı.

13. dakikada Adriano’nun arka direğe ortasında topla buluşan Burak'ın sert vuruşunda kaleci Lung, meşin yuvarlağın filelere gitmesine izin vermedi.

23. dakikada Lopes’in sağ kanattan ceza sahası içerisine çıkardığı topla kaleci ile karşı karşıya kalan Varela, yakın mesafeden meşin yuvarlağı auta attı.

38. dakikada kullanılan köşe vuruşunda ön direkte bulunan Güven’in kafayla arkaya aşırdığı topu Atiba, düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi. 0-1

45. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Hüseyin'in sert vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Karius'un kucağında kaldı.

57.dakikada sol kanattan Varela'nın yaptığı ortaya çok güzel bir kafa vuruşu yapan Artem Kravets, skora dengeyi getirdi: 1-1

62.dakikada Atiba'ya baskı yapan Deniz, topu kaptı ve hızla ceza sahasına girdi. Karius'un yanından topu ağlara gönderen Deniz, Kayserispor'u 2-1 öne geçirdi.

Umut Bulut'un indirdiği topta Deniz Türüç iyi bir topuk pası bıraktı. Şamil topu ağlarla buluşturdu ancak ofsayt bayrağı kalktı. Daha sonra VAR'a giden Suat Arslanboğa pozisyonda faul olduğu kararını verdi.

90.dakikada maç böyle bitecek derken Beşiktaş'ta Caner Erkin'in yaptığı orta kimseye çarpmadan direk kaleye yöneldi ve ağlarla buluştu ve skor 2-2 oldu.