Beşiktaş stoper ve sağ bekini Fransa'da buldu!

Beşiktaş stoper ve sağ bekini Fransa'da buldu!
Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlılar, stoper ve sağ bekini Fransa'da buldu, siyah-beyazlı kurmaylar Fransa'ya çıkarma yaptı.

Teknik direktörlüğe Abdullah Avcı'yı getiren Beşiktaş, transferde de yeni teknik direktörünün raporu doğrultusunda harekete geçti.

Kadroya katılacak isimlerde önceliği savunma bölgesine veren Beşiktaş, sağ bek ve stoper transferlerinde ilerleme kaydetti.

Beşiktaş'ın Ligue 1'den düşen Caen'in stoperi Alexander Djiku için girişimlere başladığı öğrenildi.

24 yaşındaki savunmacı için ön görüşmeler yapan siyah-beyazlı kurmayların bu transferde ilerleme kaydettiği belirtildi.

Djiku'yu Abdullah Avcı'nın onayına sunacak olan siyah-beyazlılar, tecrübeli teknik adamdan onay gelmesi durumunda Caen ile masaya oturacak ve bu transferi bitirecek.

Beşiktaş'ın Djiku'ya olan ilgisi Fransa basınına da yansıdı. Fransa basınında çıkan haberlere göre 24 yaşındaki Fransız, Başakşehir'e de önerildi!

Caen ile 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan futbolcunun piyasa değerinin 8 milyon Euro olduğu ancak kulübünün Ligue 2'ye düşmesi nedeniyle transfer ihtimalinin olduğu kaydedildi.

Fransız futbolcunun Beşiktaş'ta forma giymeye sıcak baktığı belirtilirken bu transferin, Caen'in küme düşmesi nedeniyle Djiku'nun sözleşmesindeki bazı özel maddeler sayesinde gerçekleşeceği öğrenildi.

SAĞ BEKE SABALY!

Abdullah Avcı'nın, Gökhan Gönül'ün yaşının ilerlemesi ve tecrübeli futbolcuyla rekabete girecek bir sağ bek istemesi üzerine bu bölgede de arayışlara başlayan siyah-beyazlılar, Youssouf Sabaly'yi gündemine aldı.Bordeaux'nun teknik direktörü Paulo Sousa'nın 3-4-3 oynatmak istemesiyle birlikte kadro planlamasında düşünülmeyen Sabaly geçen yıl kulübünde sorun çıkarmıştı. 

Geçen yıl Napoli'den aldığı transfer teklifi üzerine kulüpten ayrılmak isteyen ve isyan bayrağını çeken Sabaly, Fransız ekibi tarafından gözden çıkarıldı.

Beşiktaşlı idarecilerin Adem Ljajic'te olduğu gibi Sabaly'yi ilk etapta kiralamak istediği kaydedildi.

Paris Saint-Germain altyapısından yetişen ve her iki kanatta da oynayabilen Sabaly, Temmuz 2017'de 4 milyon Euro bonservis bedeliyle Bordeaux'ya transfer olmuştu.

Kulübüyle 2021'e kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Ligue 1'de 23 maçta forma giyerken 1 asist yaptı. Avrupa Ligi'nde daha etkili performans sergileyen Senegalli, 4 maçta 2 golün hazırlayıcısı oldu. 

KANADA SAMBACI!

Ön bölgeye de takviye yapmayı planlayan siyah-beyazlılar hedefine Brezilyalı Caiuby'yi aldı. Bundesliga ekibi Augsburg ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 30 yaşındak sambacı için ilk teklif yapıldı.

İtalyan basınında çıkan habere göre Beşiktaş, Brezilyalı sol kanat oyuncusuna 3 yıllık teklifte bulundu. 

Haberde Beşiktaş yönetiminin Brezilyalı futbolcudan olumlu dönüş alması durumunda Augsburg ile masaya oturacağı belirtildi. 30 yaşındaki Caiuby, Şubat 2019’da Grasshoppers’a kiralık gönderildi. Almanya’da bu sezon 15 maçta 2 gol ve 1 asist kaydeden Caiuby, Grasshopper ile çıktığı 9 maçı boş geçti.

BOLASIE İÇİN TEMASLAR SÜRÜYOR

Beşiktaş, Galatasaray'ın da transfer gündeminde bulunan ve Everton'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Yannick Bolasie için temaslarını sürdürüyor. Sağ kanatta da forma giyen Yannick Bolasie için Everton’a kiralama teklifinde bulunduğu öğrenilen Beşiktaş, Bolasie'nin menajeriyle de dirsek teması halinde.

Geçen sezonun bir kısmını Anderlecht'te kiralık olarak geçiren ve Everton'da yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen Bolasie'nin transferi için gelişmelerin Afrika Uluslar Kupası'ndan sonra yaşanması bekleniyor.

UMUT TRANSFERİNDE RAKİP ÇIKTI!

Beşiktaş'ın sol beke yapmayı düşündüğü Umut Meraş transferinde Almanya'dan rakip çıktı! Bundesliga ekiplerinden Borussia Mönchengladbach'ın bu transfer için milli futbolcunun menajeriyle temas kurduğu öğrenildi.Umut Meraş'ın, gelecek sezon Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek Bursaspor'la 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.