Beşiktaş taraftarından İmamoğlu’na destek

Beşiktaş taraftarından İmamoğlu’na destek
Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında oynanan Beşiktaş-Başakşehir maçı öncesinde Beşiktaş taraftarından Ekrem İmamoğlu’na destek verdi Ayrıca İmamoğlu zorlu mücadeleyi izlemek için Vodafone Park’a geldi.

Beşiktaş-Başakşehir maçını izlemek için Vodafone Park’a giden Beşiktaşlı taraftarlar stat çevresinde Ekrem İmamoğlu’na destek verdi.

Maça gitmek için stada yürüyen taraftarlar, henüz mazbatası verilmeyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için destek sloganı attı.

Beşiktaş stadının önünde "İmamoğlu oley" diye slogan attı.

EKREM İMAMOĞLU VODAFONE PARK’TA

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında oynanan Beşiktaş-Medipol Başakşehir karşılaşmasını YSK’nın resmi olmayan sonuçlarına göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu da Vodafone Park’ta takip etti.

d4c845jw0ai8l0q_16_9_1555172545-880x495-001.jpg

İmamoğlu, günün ilk saatlerinde Can Bartu’nun Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki törenine katılmıştı. İmamoğlu, Twitter’dan paylaştığı görüntülerle birlikte, “Beşiktaş'ın ev sahipliğinde Beşiktaş taraftarının muhteşem coşkusuna ortak olmak çok güzel. İstanbul'un çok değerli kulüpleri ile İBB olarak çok ortak çalışmamız olacak. Tüm kulüplerimize başarılar” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu’nun Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde de statta olması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ TARAFTARI: "İMAMOĞLU'NA MAZBATAYI VER!

Resmi olmayan sonuçlara göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışını önde götüren Ekrem İmamoğlu Başakşehir-Beşiktaş maçına damgasını vurdu.

Maça gitmek için stada yürüyen taraftarlar, henüz mazbatası verilmeyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için destek sloganı attı.

Beşiktaş taraftarları, Vodafone Park Arena stadının önünde "İmamoğlu oley" diye slogan attı. Taraftar,"Mazbatayı ver" diye de tempo tuttu, tezahürat yükselince stadın hoparlörlerinden yapılan müzik sesinin volümü arttırıldı. Beşiktaşlılar bu duruma tepki gösterdi ve "İmamoğlu" diye etrafı inletti.

İlgili Haberler