Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'dan Gençlerbirliği maçı sonrası çarpıcı açıklamaları

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'dan Gençlerbirliği maçı sonrası çarpıcı açıklamaları
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, takımının 1-0 mağlup olduğu Gençlerbirliği maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş, geçtiğimiz hafta deplasmanda Konyaspor'a 4-1 yenilmesinin ardından bu hafta da kendi evinde Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup oldu.

Siyah beyazlıların iki hafta üst üste mağlup olması taraftarda büyük üzüntü yaratırken, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, maç sonunda çok önemli açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Pandemi döneminden sonra planlamalarda problem var. Transfer dönemi biterse daha rahat konuşabilirim ve bazı şeyleri açıklayabilirim. Transferleri yapanlara söyleyeceksiniz, onlar daha iyi cevap verir. 

"Kazanma ihtimalimiz çok zordu. Bu oyun ile mağlubiyet kaçınılmazdı. Çok vasat bir oyun oynadık ve beklentinin çok uzağında kaldık. Oyuncuları çok fazla öne atmak istemiyorum ama oynanan oyun, verilen mücadele çok sağlıklı görünmüyor.

Çok başındayız ama ipler kopmaya başladı. Bir çok problem var, pandemi döneminden sonra planlamalarda problem var. Transfer dönemi biterse daha rahat konuşabilirim ve bazı şeyleri açıklayabilirim. 3 haftalık arada daha iyi hazırlanacağız, daha fit olmak isteyeceğiz"