Beşiktaş ve Fenerbahçe Andre Silva’nın peşinde

Beşiktaş ve Fenerbahçe Andre Silva’nın peşinde
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin gündeminde aynı golcü yer alıyor. İki dev kulüp Sevilla forması giyen Andre Silva’nın peşine düştü. Ancak golcü oyuncunun yüksek maliyetinin transfer önündeki en ciddi engel odluğu belirtiliyor.

İspanya La Liga takımlarından Sevilla'nın satın alma opsiyonunu kullanmayarak AC Milan'a gönderdiği Andre Silva için Beşiktaş ve Fenerbahçe resmen devreye girdi.

Calciomercato’nun ahebrine göre, Silva için Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın devrede olduğunu ancak Silva'nın Türk takımlarının tekliflerine sıcak bakmadığını ve kariyerine AC Milan'da devam etmek istediğini duyurdu.

AC Milan'ın 9 Temmuz'da başlayacak olan kamp çalışmalarına katılacak olan Andre Silva'nın İtalyan kulüp için hala paraya çevirebilecek bir futbolcu olduğunun altı çizildiği haberde, AC Milan'ın yeni patronu Giampaolo'nun Portekizli golcüyü takımda tutmak istediği ve Piatek ile birlikte çift santrafor olarak kullanmayı hedeflediği ifade edildi.

Giampaolo'nun planlarına rağmen AC Milan'ın 40 milyon euro ödediği Silva için menajer Mendes'in yönlendirmeleriyle yeni bir alan yaratılabileceği ifade edilirken; Türk takımları Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin AC Milan'ın talep edeceği bonservis bedelini karşılayabilecek durumda olmadığının altı çizildi.