Beşiktaş’a Aboubakar müjdesi

Beşiktaş’a Aboubakar müjdesi
Bir dönem Beşiktaş forması giyen Vincent Aboubakar yeniden siyah beyazlı formayı giymek için gün sayıyor. Kamerunlu golcünün önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelmesi beklenirken, Beşiktaş’ın transferi gerçekleştirmek için Porto’ya bonservis bedeli ödemeyeceği öğrenildi.

DHA’da yer alan habere göre, 2016-2017 sezonunda Beşiktaş forması giyen Kamerunlu golcü ile şartlarda anlaşan siyah beyazlılar, oyuncuyu İstanbul'da kapsamlı bir sağlık kontrolünden geçirecek. Yapılacak kontrollerde olumsuz bir durumla karşılaşılmaması halinde Aboubakar ile ücretinin önemli bir kısmı performansa dayalı olacak şekilde sözleşme imzalanacak. Beşiktaş'ın bu transfer için Porto'ya bonservis bedeli ödemeyeceği de alınan bilgiler arasında.

GENİŞ KAPSAMLI SAĞLIK KONTROLÜ

Öte yandan Milliyet gazetesinden Serdar Sarıdağ’ın haberine göre, 29 yaşındaki forvetin özel uçakla İstanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor. Aboubakar ile performansa dayalı bir kontrat imzalayacak olan Beşiktaş, bu futbolcuyu geniş kapsamlı bir sağlık kontrolünden geçirecek. Siyah-beyazlıların sunduğu tüm şartları kabul eden Aboubakar, eski sakatlığının nüksetmesi halinde sözleşmesinin tazminatsız feshedilmesi maddesini de kabul etti.