Mustafa Sandal elini masaya vurarak kulüpleri tehdit eden TFF Başkanına tepki gösterdi

Mustafa Sandal elini masaya vurarak kulüpleri tehdit eden TFF Başkanına tepki gösterdi
Beşiktaş-Alanyaspor maçının ardından yaşanan kriz sonrası elini masaya vuran TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye Beşiktaşlı şarkıcı Mustafa Sandal’dan tepki geldi.

Beşiktaş-Alanyaspor maçının ardından elini masaya vurarak konuşan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi''ye şarkıcı Mustafa Sandal sosyal medya hesabında tepki gösterdi. 

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Süper Lig''in 2. haftasında, 3-3 biten Beşiktaş-Alanyaspor karşılaşmasının ardından hakem Yasin Kol''u bir daha maçlarına istemediğini söyledi. Beşiktaş''ta Alanspor maçı sonrası yükselen hakem isyanının ardından Ahmet Nur Çebi TFF''ye giderek başkan Mehmet Büyükekşi ile görüşmüştü.

Görüşme sonrası Çebi, "Beşiktaş camiasının artık güvene ihtiyacı olduğunu ve TFF’nin yapılan yanlışları düzeltmesi gerektiğini vurgulayan Çebi, “Türk futboluyla ilgili konular konuşuldu ama herkesin malumu olduğu üzere 2 gün önce oynanan maçta Beşiktaş’ın uğradığı haksızlığı, adaletsizliği elimizdeki belgelerle kendilerine arz ettik. Sonuç itibariyle kendilerinin de bunu anladıklarını ve değerlendireceklerini, tavırlarından anlamış bulunuyorum. Biz gerekenin yapılacağını umuyoruz ve bekleyeceğiz." demişti.

ELİNİ MASAYA VURARAK ÇEBİ''YE GÖNDERME YAPTI

Ancak bugün TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Riva''daki MHK seminerinde, Ahmet Nur Çebi''yi işaret ederek çok sert yanıt verdi.

Ahmet Nur Çebi''nin, ''Yasin Kol''u istemiyoruz'' ifadesine, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi masaya elini vurarak karşılık verdi: "Hakem atamaları algoritma üzerinden yapılıyor. ''Şu hakemi istiyoruz, yok bu hakemi istemiyoruz'' gibi çağrılar bizde kesinlikle karşılık bulmaz."

Büyükekşi''nin, açıklama sırasında elini masaya vurması Beşiktaş taraftarının tepkisini çekti.

MUSTAFA SANDAL’DAN TEPKİ

Beşiktaşlı şarkıcı Mustafa Sandal da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Büyükekşi''ye tepki gösterdi.

Mustafa Sandal da Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullanarak TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi''ye tepki gösterdi:

"Sayın Mehmet Büyükekşi, Hem bulunduğunuz mevki açısından hem de temsil ettiğiniz kurumun haysiyeti ve tarafsızlığına istinaden konuşurken üslubunuza dikkat etmenizi temenni ederim.

Elinizi kolunuzu salladığınız takım ve 25 milyonluk taraftar grubu, yüreğiyle Türkiye''nin en büyük şerefli, haysiyetli ve onurlu grubudur.

Siz siz olun pazara giderken ÇARŞI''dan olmayın. Beşiktaş ile alakalı cümleler kurarken elinize kolunuza hakim olup tarafsızlığınızı korumanız dileklerimle."

Siyah beyazlı camiadan, Mehmet Büyükekşi’nin bu açıklamalarına sosyal mecralardan tepki büyüyor.

Öte yandan 16 Haziran 2022 tarihindeki TFF Olağanüstü Seçimli ve Olağan Mali Genel Kurulu''na tek aday olarak katılan Mehmet Büyükekşi, Türkiye Futbol Federasyonu''nun yeni başkanı olmuştu.

İlgili Haberler