Beşiktaş'ta da 8 kişide korona çıktı: Yeniçağ yine haklı çıktı, gerçeği saklayamazsınız!

Beşiktaş'ta da 8 kişide korona çıktı: Yeniçağ yine haklı çıktı, gerçeği saklayamazsınız!
Futbolda artan korona vakaları ile ilgili olarak Yeniçağ kamuoyuna uyarılarda bulunmuş, liglerin 12 Haziran'da başlatılma kararının tehlike oluşturacağına dikkat çekmişti. Bugün Beşiktaş Başkanı dahil 8 kişi de korona virüs çıkması Yeniçağ’ın bu uyarılarını haklı çıkardı…

Futbol dünyası bugün yine korona virüs haberiyle sarsıldı. Beşiktaş’tan yapılan açıklamada 8 kişi de korona virüs çıktığı açıklandı. Beşiktaş'tan daha sonra yapılan açıklamada Başkan Ahmet Nur Çebi'nin de virüs kaptığı belirtildi.

Yeniçağ haberleri ile TFF’nin 12 Haziran’da ligleri başlatma kararındaki tehlikeye dikkat çekmiş, salgının Türkiye’de gerçekten kontrol altına alınıp alınmadığı tartışmalarını gündeme getirmişti.

Son günlerde futbol kulüplerinde artan korona vakaları Yeniçağ'ın çağrılarının haklılığını ortaya çıkardı.

KASIMPAŞA'DA 2 OYUNCUDA VİRÜS ÇIKTI

Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, yıldız oyuncu Burak Yılmaz ve 7 diğer isimde korona virüs çıkmasının yankıları sürerken, bir virüs haberi de Kasımpaşa'dan geldi. Kasımpaşa'da oyuncular, teknik heyet ve tesis çalışanlarına yapılan testler sonucunda 2 oyuncuda korona virüs tespit edildi. Korona virüs tespit edilen oyuncuların tedavilerine başlandığı kaydedildi.

GİRESUNSPOR'DA BİR ÇALIŞANDA KORONA ÇIKTI

Öte yandan bir korona haberi de Giresunspor'dan geldi. TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da bir çalışanda korona virüs tespit edildi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“19 Haziran’da başlayacak lig öncesi takımımız tesislerde toplanmış antremanlara hazır durumdadır. Yapılan test sonucunda kulüp çalışanlarımızdan birisinin testi pozitif çıkması bizleri üzmüştür. Diğer personellerin, futbolcu ve teknik heyetin testleri ise negatiftir. Takımımız sosyal mesafeyi koruyarak ve gerekli önlemleri alarak günde iki defa antrenmanlara başlayacaktır" 

İşte büyük ses getiren o haberimiz:

385973.jpg

İlgili Haberler