Beşiktaş'ı devler bekliyor.

Beşiktaş'ı devler bekliyor.
Siyah-beyazlılar Şampiyonlar Ligi kurasına 4. torbadan katılacak. Temsilcimizi, şu ana kadar ilk 3 torbada belli olan; Ardalı Barcelona, B.Münih, Juventus, B.Dortmund, Arsenal ve Napoli gibi dünya devleri bekliyor.

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş'ta gözler Şampiyonlar Ligi'ne çevrildi. UEFA takımlar sıralamasında 34 bin 920 puanla 62. sırada yer alan siyahbeyazlılar, 'Türkiye şampiyonu' unvanıyla ülkemizi gruplarda temsil edecek. Puanı mevcut tabloda 3. torbaya girmek için yeterli olmayan temsilcimiz, 4. torbadan kura çekimine katılacak ve rakiplerini bekleyecek. Kura çekimi 25 Ağustos'ta Monaco'da gerçekleştirilecek. Beşiktaş'ı ilk üç torbada ise birbirinden güçlü takımlar bekliyor. 

12 MİLYON KASADA

Direkt gruplara kalan Beşiktaş, ayakbastı parası olan 12 milyon euro'yu şimdiden kasasına koydu. Grupta galibiyet başına 1.5 milyon euro, beraberlik başına 500 bin euro alacak olan siyah-beyazlılar, yayın havuzunun da en az yüzde 55'ini alacak. Bu yıl 18 milyon euro civarına yükselmesi beklenen Türkiye yayın havuzundan en az 10 milyon euro bekleyen Beşiktaş, ligi ikinci bitiren Fenerbahçe'nin Devler Ligi ön elemesini geçememesi halinde havuzun tamamını alacak..