Beşiktaş'ın B. Dortmund maçı kadrosu açıklandı

Beşiktaş'ın B. Dortmund maçı kadrosu açıklandı
Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nun 6. ve son haftasında 7 Aralık Salı günü deplasmanda Almanya temsilcisi Borussia Dortmund ile yapacağı maçın kadrosunu açıkladı.

Şampiyonlar Ligi''ndeki temsilcimiz Beşiktaş''ın Borussia Dortmund maçı kamp kadrosu belli oldu. N''Koudou ve Alex Teixeira ve Mert Günok, Beşiktaş''ın Borussia Dortmund maçı kamp kadrosunda yer almadı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre Dortmund kafilesinde şu isimler yer aldı:

Ersin Destanoğlu - Mehmet Topal- Emre Bilgin - Miralem Pjanic - Valentin Rosier - Cyle Larin - Rıdvan Yılmaz - Rachid Ghezzal - Francisco Montero - Necip Uysal - Josef De Souza - Welinton Souza -Salih Uçan - Domagoj Vida - Michy Batshuayi - Kenan Karaman - Oğuzhan Özyakup - Serdar Saatçi - Can Bozdoğan - Umut Meraş -Atiba Hutchınson

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Öte yandan Siyah Beyazlılar, BJK Nevzat Demir Tesisleri''nde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirdiği idmanla Dortmund maçının hazırlıklarına başladı.

Isınma ve istasyon koşuları başlayan idmanda futbolcular, pas, 5''e 2 top kapma ve dar alanda kontrol pas çalışması yaptı. Antrenman, yarım sahada yapılan 3 takımlı turnuva maçları ve şut çalışmasıyla sona erdi.

Beşiktaş, yarın öğle saatlerinde özel uçakla Almanya''ya gidecek ve son çalışmasını maçın oynanacağı BVB Dortmund Stadı''nda yapacak. Karşılaşma öncesi teknik direktör Sergen Yalçın ve bir futbolcunun katılımıyla basın toplantısı düzenlenecek.