Dele Alli bombası: Tek şansı Beşiktaş

Dele Alli bombası: Tek şansı Beşiktaş
Beşiktaş'ın istediği ileri sürülen İngiliz futbolcu Dele Alli'nin transferiyle ilgili çarpıcı bir açıklama geldi

İngiltere''nin Everton takımında oynayan ünlü futbolcu Dele Alli''ye Beşiktaş''ın talip olduğu iddia edilirken, eski futbol yıldızı ve TV yorumcusu Jamie Redknapp''tan dikkat çekici bir açıklama geldi.

İngiliz futbolunun ünlü isimlerinden olan Redknapp, televizyon programında şunları söyledi:

-  Alli, Tottenham''da genç bir oyuncuyken çok büyük başarılar elde etti. Harry Kane ile birlikte harika performanslar gösterdi. İngiliz futbolunun yeni süper yıldızı olarak gösterildi. 

- Nedenini bilmiyorum ama bir yerde futbola olan aşkını yitirmiş gibi. Everton''a gitti ve orada da kariyerini ayaklandıramadı. Hiç forma şansı bulamadı.

- Şu an Alli''nin elinde Beşiktaş''tan başka seçenek yok. Bu haldeyken onu isteyecek olan bir Premier Lig kulübü düşünemiyorum. Kariyerini tekrar inşa etmesi için Beşiktaş büyük bir şans.

- Her şey Dele''ye bağlı. Kendini yeniden herkese ispat edebilir. Giderek şansı tükeniyor çünkü. Everton''da onun yerine oynayan ve çok yetenekli iki oyuncu var.

- Ben Dele''nin büyük bir hayranıyım. Onu çok genç olduğu dönemden beri izliyorum. Her şey çok basit. Beşiktaş''a gidecek ve yeniden ayağa kalkacak.

İlgili Haberler