Necip Uysal: Benim için en ağırı bu. Çarpıcı açıklamalar

Necip Uysal: Benim için en ağırı bu. Çarpıcı açıklamalar
Beşiktaş'ın deneyimli oyuncusu ve kaptanı Necip Uysal, TRT Spor'un sorularını cevapladı.

İşte Necip Uysal''ın yaptığı açıklamalar;

''''TEMPO ÇOK YÜKSEK''''

Kamp çalışmaları sorulan siyah-beyazlı futbolcu, "İstanbul''da başladık, İstanbul''da kondisyon çalıştık, biraz ağır geçti. Burada biraz daha topla çalışıyoruz, burası çok güzel.

Tempo çok yüksek, ben 14 yıldır A Takım''da kamp yapıyorum, benim için en ağırı bu. Hoca sezon bitince program verdi, o yüzden herkes hazır geldi kampa. Çalışan ve çalışmayan belli oluyor"

''''BUNU ÇALIŞMAYA BORÇLUYUM''''

Beşiktaş''ta çalıştığı bütün hocaların kendisine görev vermesini değerlendiren Necip Uysal, "13 tane hocayla çalıştım, hepsi beni kullandı.

Hepsi bana görev verdi, ben de çalışmayı bırakmadım. 14 yıldır burada oynuyorum, 8 kupa kazandım, bunu çalışmaya borçluyum. Özel hayatıma, uykuya dikkat ediyorum. Bunlar da benim için çok önemli." diye konuştu.

''''GUTİ GÖRDÜĞÜM EN YETENEKLİ FUTBOLCU''''

Beşiktaş''ta birlikte görev yaptığı en yetenekli isim sorulan 31 yaşındaki futbolcu, "Burası büyük bir takım, her gelen yetenekli, buraya gelen herkes çalışıyor. Az çalışan var, çok çalışan var.

Guti için gördüğüm en yetenekli futbolcu diyebilirim. Pjanic de aynı şekilde." değerlendirmesini yaptı.

''''GEÇEN SENE BİR ŞEKİLDE BİR ŞEYLER OLMADI''''

Geçen sezon yaşadıkları sorulan siyah-beyazlıların kaptanı, "Lig uzun, bunlar olabiliyor. Geçen sene bir şekilde bir şeyler olmadı. Bunlar olabiliyor. Hoca değişikliğinin de büyük takımda iyi olduğunu düşünmüyorum. O faktörler de etkiliyor." dedi.

''''GENÇLERİN HEPSİ İYİ''''

Kamptaki gençlerin durumu sorusuna cevap veren Necip Uysal, "Gençlerin hepsi iyi, çalışıyorlar. Kartal iyi, onu beğeniyorum. Emirhan iyi. Böyle devam ederse şans bulacaklarına inanıyorum" açıklamasını yaptı.

''''SAHADA BASMADIK YER BIRAKMAYAN BİR TAKIM GELİYOR''''

Beşiktaş''ın transferleri ve taraftarların nasıl bir takım bulacakları sorulan tecrübeli oyuncu,  "Bütün transferler bu sisteme göre yapılıyor. Sahada basmadık yer bırakmayacak bir takım geliyor diyebilirim. Çok tempolu çalışıyoruz. İnanılmaz fit hissediyor insan." yorumunu yaptı.

''''BÜTÜN HOCALARLA İYİ ANLAŞTIM''''

Çalıştığı birçok hoca arasından kendisine en çok hangisinin katkı yaptığı sorulan Necip Uysal, "Bütün hocalarla iyi anlaştım ama özel olarak Bilic beni daha fazla seviyordu. Valerien hoca ile de aram iyi. Bunlarla daha iyi anlaştım" dedi.

UNUTAMADIĞI MAÇI AÇIKLADI

 "Kadıköy''de 4-3 kazandığımız Fenerbahçe maçı. O maç benim için unutulmaz."

EN ÜZÜLDÜĞÜ MAÇI SÖYLEDİ

"Vodafone Park''taki Lyon karşılaşması."