Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

Kassandra açıkladı. Herkesin kaderini bilen kadın konuştu

Kassandra açıkladı. Herkesin kaderini bilen kadın konuştu

Ay''ın gökyüzünde kıpkırmızı görüneceği Kanlı Ay tutulmasını izlemek için saatleri sayarken, güneşin de uykusundan uyandığını belirten Kassandra, "Öyle bir döneme giriyoruz ki, insanlar adeta çılgına dönebilir. En ufak tartışma tahminleri zorlayacak olaylara gebe kalabilir. Siz siz olun kimseyle tartışmayın. Bir anlık öfkeniz başınıza iş açabilir" dedi.

Nisan ayındaki yazısında Beşiktaş''ın şampiyon olacağını ve denizde konvoy oluşacağını öngören ünlü astrolog bu öngörüsü de doğru çıktı. Orman yangınlarının başlayacağını da son yazısında kaleme alan Kassandra''nın bu öngörüsü de doğru çıktı. Bu olayı gündeme getirmesiyle Türkiye''nin bir çok şehrinde orman yangınları çıktı. Bu yangınların en üzücüsü de Antalya''da yaşandı. 3 günde çıkan 22 yangında, 80 dekar alan küle döndü. Yangınların devam edeceğini belirten Kassandra, "Bu yangınların sonu gelecek gibi gözükmüyor. Küremde alevleri gördükçe kahroluyorum" diye konuştu.

Depremlerin yaşamın bir parçası olmaya devam edeceğini belirten Kassandra, "Gerekli tedbirleri aldıktan sonra korkmamıza gerek kalmıyor. Türkiye''nin bir çok şehri sallanmaya devam edecek. Yaz aylarının gelmesiyle deniz kazaları yaşanacak. Boğulma olaylarının çok sık yaşanacak. Bunu küremde de gördüm. Yıldızlar da gösterdi. Tatile çıkmadan önce yüzme dersi almak ölüm olaylarını düşürecektir" dedi.

Korona virüs de vaka sayısının düşmesinin insanları umutlandırmaması gerektiğini belirten Kassandra "Vaka sayısı Türkiye''de düşecek. Sonra duracak, ardından da tekrar yükselmeye başlayacak. Korona tahminleri alt üst edebilir. İnşallah yanılan ben olurum ama yıldızlar bunu bana gösteriyor" dedi.

Dövizdeki yükselişin devam edeceğini de belirten Kassandra "Bunu bilmek için astrolog olmaya gerek yok. Ekonomiden azıcık anlamak yeterli oluyor. Banka faizleri yükseltilirse döviz düşer, faizler düşer ya da sabit kalırsa döviz yükselir. Küremde dolarların yıldızlara doğru uçuştuğunu gördüm" diye konuştu.

Gıda ürünlerine çok yüklü zammın da yolda olduğunu ifade eden Kassandra, "Vatandaşın alım gücünün düştüğünü küremde gördüm. Marketlerin önündeki kasaların içinde satılmayan sebze ve meyveleri vatandaşların torbasına doldurduğunu gördüm. Bu fiyatların uçuşa geçeceğini gösteriyor. Bugün marketten aldığınız bir gıda ürünü, 1 ay sonra aynı marketten aynı ürünü aynı fiyata almanız çok zor bir olasılık" dedi.

Korona yasaklarının gevşetileceğini de belirten Kassandra, "Ama turizmciler için aydınlık günler bu sene için çok zor gözüküyor. Gelen Rus turist sayısı beklentilerin altında kalacak. Turizmciler biraz olsun Ukrayna, Moldova gibi turistlerle umutlanacak ama onlar da yetersiz kalacak. Güneydoğu Bölgesi''ndeki turizmcilerin umudu ise İranlı turistler olacak" diye konuştu.

İşsizliğin devam edeceğini belirten Kassandra "Gençler için çok zor bir dönem olacak. İş bulmak çaldıkları kapılar adeta suratlarına kapanmaya devam edecek. İşsizliğin çığ gibi büyüceğini küremde gördüm. Gelen mesajlardan biliyorum. Gençlerin tüm umudu yurt dışına çıkıp, iş bulup, orada yaşamlarına devam etmek" dedi.

Yazarın Diğer Yazıları